Χωρίς εικόνα

Το θέμα της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Νομού Αχαΐας έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και την στήριξη της Ν.Δ., με διαδικασίες που “μπάζουν” από όλες τις πλευρές, θέλουν να παραδώσουν την διαχείριση των σκουπιδιών σε επιχειρηματικούς ομίλους κάνοντας οικονομική αφαίμαξη στον πατραϊκό λαό.

Χωρίς εικόνα

Δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Πελετίδη για τον τρόπο τέλεσης της τελετής ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέφρασε την αντίθεσή της για την θρησκευτική τελετή ορκωμοσίας που οργανώνει η Δημοτική Αρχή του Δημαρά που υποστηρίζεται και από τον Συνασπισμό-ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Δημοκρατική Αριστερά.

Χωρίς εικόνα

Κυκλοφόρησε το Επιτραπέζιο Ημερολόγιο του 2011 της “Λαϊκής Συσπείρωσης Πάτρας”

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Μέσα στο πλαίσιο των γενικότερων πολιτιστικών δραστηριοτήτων της η “Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας” κυκλοφόρησε ένα καλαίσθητο, πολυσέλιδο και εικονογραφημένο Επιτραπέζιο Ημερολόγιο με βασικό θέμα: “την Αχαία στα χρόνια του Καποδίστρια και του Όθωνα”

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της τοποθέτησης κορύνων στην Αγ. Ανδρέου έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Το πείραμα με τις κορύνες απέτυχε, αντί της επίλυσης του κυκλοφοριακού είχαμε μία από τα ίδια. Πέτυχαν όμως να φέρουν σε αδιέξοδο τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες σ’αυτούς τους δρόμους. Λύση υπάρχει…

Χωρίς εικόνα

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΑΡΑΣ έμειναν στα “λόγια” για τους συμβασιούχους

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για καμία απόλυση συμβασιούχων απερρίφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας από της παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των «Ανεξάρτητων» Δημαρά, Συνασπισμό, Δημοκρατική Αριστερά.