Χωρίς εικόνα

Το θέμα: ¨της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και των οργανισμών και επιχειρήσεών του¨ έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011 Γραμματεία 0

Την οικονομικά κατάσταση του Δήμου και των νομικών προσώπων και επιχειρήσεών του, ζήτησε από την Δημοτική Αρχή η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα: ¨των προσφύγων που ζουν στην πόλη μας, μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων τους¨ έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η “Λαϊκή Συσπείρωση”

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 Γραμματεία 1

Στην πόλη μας, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της αισθάνεται αγανάκτηση από το μαρτύριο των προσφύγων, από την εξαθλίωσή τους. Γνωρίζει ότι οι Αφγανοί πρόσφυγες έφτασαν στην Πάτρα μετά την επίθεση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ στην χώρα τους. Οι αιτίες είναι γνωστές. Οφείλουμε να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε…

Χωρίς εικόνα

ΟΧΙ στις απολύσεις. Η εργασία είναι δικαίωμα και όχι ελεημοσύνη. Σταθερή απασχόληση για όλους

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 Γραφείο τύπου 0

στενός συνεργάτης του Δημάρχου και στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκαλώντας το σύνολο της εργατικής τάξης δηλώνει ότι ΄΄ο Δήμος δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα΄΄

Χωρίς εικόνα

10 προτάσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πάτρα

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011 Γραφείο τύπου 0

Λύση για την διαχείριση των απορριμμάτων υπάρχει. Τις αιτίες τις γνωρίζουμε. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του κλεισίματος του ΧΥΤΑ στην Ξερόλακκα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Χωρίς εικόνα

Τα βρήκαν ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. και οι συνιστώσες τους παρέα με τους “ανυπότακτους της αριστεράς” στον αποκλεισμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” από τα όργανα διοίκησης του Δήμου

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011 Γραφείο τύπου 0

Συνειδητά, απέκλεισαν τον συνδυασμό που εκπροσωπεί το 17% του πατραϊκού λαού από την οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ., οι συνιστώσες τους και η “καλή αριστερά” του συστήματος.

Χωρίς εικόνα

Με αντιδημοκρατικό τρόπο απέκλεισαν την “Λαϊκή Συσπείρωση” από την ¨οικονομική επιτροπή¨ και την ¨επιτροπή ποιότητας ζωής¨ του Δήμου.

Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011 Γραμματεία 0

Συνειδητά απέκλεισαν τον συνδυασμό που εκπροσωπεί το 17% του πατραϊκού λαού και αποτελεί την λαϊκή αντιπολίτευση, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι συνιστώσες τους παρέα με τους “ανυπότακτους της αριστεράς”.