Το θέμα της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Νομού Αχαΐας έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση

ΠΡΟΣ

Την Πρόεδρο του

Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» (Δ.Α.Σ. «Πάτρα Μπροστά») σας παρακαλεί να φέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ως κατεπείγον το θέμα ¨των τευχών δημοπράτησης του έργου: Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση της εκμετάλλευσης για 20 έτη μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων Νομού Αχαΐας¨.

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπό τον κο. Φούρα βιάζεται να ολοκληρώσει εν κρυπτό μία διαδικασία που θα οδηγήσει σε οικονομική αφαίμαξη τον πατραϊκό λαό, και κερδισμένους τους επιχειρηματικούς ομίλους που ενδιαφέρονται για το παραπάνω έργο.

Η όλη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος «μπάζει» από παντού.

Πολιτικά η στάση της Δημοτικής Αρχής υπό τον κο. Φούρα κρίθηκε με την μη επανεκλογή τους. Παρόλα αυτά επιμένουν να ολοκληρώσουν την δουλειά, λίγες μέρες πριν εγκαταλείψουν την θέση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Γιατί άραγε;

Καλούμε την νέα Δημοτική Αρχή να παρέμβει και να σταματήσει την εξέλιξη της όλης διαδικασίας. Γνωρίζει πολύ καλά το «θέμα», κάθε ολιγωρία της γύρω από αυτό την καθιστά συνυπεύθυνη.

Καλούμε τους εργαζόμενους μηχανικούς του Δήμου να υπερασπισθούν, ως οφείλουν, το δημόσιο συμφέρον και να μην εμπλακούν στην όλη υπόθεση, υπογράφοντας τεύχη δημοπράτησης. Ο κος Φούρας δεν έχει καμία εξουσιοδότηση, από κανένα πολιτικό όργανο, ο πατραϊκός λαός δεν είναι ενήμερος για το περιεχόμενο των τευχών δημοπράτησης και τι τον περιμένει. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της «διαφάνειας», της «συμμετοχής», της «διαβούλευσης», της «δημοσιοποίησης του διαδικτύου», όταν πρόκειται για δουλειές που έχουν σημαντικό οικονομικό αντικείμενο προς όφελος μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, γίνεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του «όλοι μαζί τα φάγαμε».

Σταματήστε εδώ. Για να «φάνε» όλοι όσοι ασχολούνται με τα σκουπίδια δεν θα οδηγήσετε τους πατρινούς να πληρώσουν για δεκαετίες την ευτυχία τους.

Πάτρα  21 / 12 / 2010

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.