Η Παράταξή μας

Κώστας Πελετίδης, επικεφαλής της Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Περισσότερα για την φωτογραφία στο Flickr.
Κώστας Πελετίδης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάτρας

Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ απευθύνεται με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες.

Είναι ο συνδυασμός της κοινής δράσης και συνεργασίας των ριζοσπαστικών, λαϊκών δυνάμεων. Αποτελεί την συνέχεια της Δ.Α.Σ. «Πάτρα Μπροστά» και των Δ.Α.Σ. Βραχναιίκων, Μεσσάτιδας, Παραλίας, Ρίου και στηρίζεται από το Κ.Κ.Ε. και αγωνιστές από άλλους πολιτικούς χώρους, που εναντιώνονται στην αντιλαϊκή πολιτική και στον ¨Καλλικράτη¨, που προβληματίζονται για την πορεία των εξελίξεων.

Οι υποψήφιοί του είναι εργάτες και υπάλληλοι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, νέοι και νέες.

Σας καλούμε σε συσπείρωση και συστράτευση για να εκφραστεί στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία, η καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής. Η καταδίκη του μνημονίου και της αντιλαϊκής καταιγίδας της Ευρ.Ένωσης, του Δ.Ν.Τ. και της κυβέρνησης.

Κάνε το θεαματικό αλλά σίγουρο βήμα. Ψήφισε και στήριξε την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην νικηφόρα πορεία της.

Καταδίκασε τους συνδυασμούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ.. Αποτελούν την αντιλαϊκή συμμαχία στο Δήμο της Πάτρας. Είναι πολιτικοί σου αντίπαλοι.

Καμιά εμπιστοσύνη στους «ανεξάρτητους», καμιά ψήφος διαμαρτυρίας γιατί είναι δεσμευμένοι και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική. Είναι ανεξάρτητοι και αντίπαλοι των λαϊκών συμφερόντων.  Προσπέρασε τους συνδυασμούς του ΣΥΝ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γιατί εγκλωβίζουν την λαϊκή δυσαρέσκεια στα πλαίσια της κυρίαρχης πολιτικής. Μακριά από τις σειρήνες της μοιρολατρίας και της αποχής γιατί εξυπηρετούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. την Ν.Δ., τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Ήρθε η ώρα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Ο συνδυασμός που θέλει και μπορεί να δώσει δύναμη στο λαϊκό κίνημα, αποτελεσματικότητα στον αγώνα που θα αποκαλύπτει, θα δυσκολεύει τα αντιλαϊκά μέτρα, θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα.

Να είναι πιο ισχυρή στο Δήμο η φωνή του λαού.

Δεσμευόμαστε για συνεπή καθημερινή δράση για το σύνολο των προβλημάτων της λαϊκής οικογένειας, όχι για την διαχείριση και ανακύκλωση των ίδιων προβλημάτων αλλά για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης.

Με κεντρικό πρόγραμμα και επιστημονικό σχεδιασμό, με λαϊκή συμμετοχή και έλεγχο, με κοινωνική ιδιοκτησία στους στρατηγικούς τομείς, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.