Χωρίς εικόνα

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση της ΝΔ φορτώνουν την λειτουργία του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Σταδίου στους πατρινούς

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση της ΝΔ σε πλήρη πολιτκή ταύτιση, επιδιώκουν την λειτουργία του Παμπελοποννησιακού Εθνικού σταδίου να δοθεί στην «τοπική κοινωνία» με οικονομική επιβάρυνση για μια ακόμη φορά του πατραϊκού λαού.

Χωρίς εικόνα

Το ανοικτό θέατρο στον Ριγανόκαμπο και η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Ο κουρνιαχτός που σηκώνεται σχετικά με την κατασκευή του Ανοικτού Θεατρού στον Ριγανόκαμπο από τους παράγοντες του ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην απόκρυψη της αλήθειας. Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ ευνοεί τα μεγάλα κατασκευαστικά συμφέροντα και θα οδηγήσει για μια ακόμα φορά στη μη αναβάθμιση του τεράστιου χώρου στο Ριγανόκαμπο, που θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική για την Πάτρα περιοχή αναψυχής.

Χωρίς εικόνα

Tο θέμα του σχεδιασμού της παραθαλάσσιας ζώνης από τον Διακονιάρη μέχρι το Μείλιχο έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Η πόλη των Πατρών έχει αποκοπεί από το υγρό στοιχείο, με αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της.Τα οικονομικά συμφέροντα θεωρούν την παραλιακή ζώνη «φιλέτο» και θέλουν να την κάνουν κτήμα τους. Σ’ αυτήν τους την επιδίωξη έχουν ως σύμμαχο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» αγωνίζεται για να παραμείνει η παραλιακή ζώνη ως ιδιοκτησία και ως χρήση στον Πατραϊκό λαό.

Χωρίς εικόνα

Ανοικτό θέατρο στο Ριγανόκαμπο Πάτρας

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Κλασικό παράδειγμα του κατήφορου, που έχει πάρει η κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου αποτελούν οι εξελίξεις με το Ανοικτό Θέατρο στο Ριγανόκαμπο. Η ανάγκη κατασκευής ενός Ανοικτού Θεάτρου για τις ανάγκες του Πατραϊκού λαού τους θερινούς μήνες μετατράπηκε σε ανάγκη εξυπηρέτησης εργολαβικών συμφερόντων με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη της αναβάθμισης της Εγλυκάδας και την πιθανή ακύρωση ή καθυστέρηση της δημιουργίας του ανοικτού θεάτρου.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της απαλλοτρίωσης έκτασης του Σκαγιοπουλείου για διαμόρφωση πλατείας στο Μπεγουλάκι από την Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Παρέμβαση της Δ.Α.Σ. στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αξιοποίηση του Σκαγιοπούλειου
(κτίριο) από τα έσοδα της απαλλοτρίωσης έκτασης για πλατεία στο Μπεγουλάκι.

Χωρίς εικόνα

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Το περιβάλλον πενθεί, ενώ η υποκρισία περισσεύει

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του, άδραξαν την ευκαιρία να διατυμπανίσουν την…φιλοπεριβαλλοντική τους δράση. Η προστασία του περιβάλλοντος απαιτεί μια άλλη πολιτική ικανή να συγκρουστεί με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, με την εμπορευματοποίηση της γης και τους πολιτικούς τους εκφραστές.

Χωρίς εικόνα

Κυβέρνηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση υπεύθυνοι για την απαράδεκτη κατάσταση της αστικής συγκοινωνίας στην Πάτρα

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2007 Γραφείο τύπου 0

Τα χάλια της αστικής συγκοινωνίας στην Πάτρα, πληρώνουν οι επιβάτες με την ταλαιπωρία τους. Η πολιτική των τοπικών παραγόντων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ συντηρεί αυτή την κατάσταση. Η ανάπτυξη κινήματος που θα απαιτήσει, Ενιαίο Δημόσιο Κρατικό Φορέα Αστικών Συγκοινωνιών, που θα θεωρεί την αστική συγκοινωνία κοινωνικό αγαθό, θα δώσει την πολιτική λύση στα προβλήματα της συγκοινωνίας.