Κώστας Πελετίδης: Η ψήφος στην «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ψήφος ανατροπής των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής

Με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Τις προηγούμενες ημέρες περιόδευσε με πολυμελή κλιμάκιο υποψηφίων στα Ζαρουχλέϊκα, τα Προσφυγικά καθώς και στους εργαζομένους στην αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο Κώστας Πελετίδης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους των συνοικιών κάλεσε σε συστράτευση και κοινή δράση στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές για την ανατροπή τις αντιλαϊκής πολιτικής, των μνημονίων και του ¨Καλλικράτη¨ που προωθεί το κεφάλαιο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ.

Επισήμανε πως με ισχυρή την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και την Περιφέρεια θα ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία, θα ανοίξει η προοπτική της φιλολαϊκής ανάπτυξης που συμφέρει τα λαϊκά στρώματα.

Οι τοπικές εκλογές έχουν πολιτικό χαρακτήρα γιατί όλα τα προβλήματα τοπικά και γενικά έχουν κοινή αιτία, την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται κεντρικά και τοπικά από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Ν.Δ. για να εξυπηρετηθούν οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι.

Η ψήφος στην «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέληξε, θα πιάσει άμεσα τόπο γιατί θα κατατεθεί στον αγώνα για να μην χρεοκοπήσει ο λαός και να πληρώσει την κρίση το κεφάλαιο.

Πάτρα 02 / 09 / 2010

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.