Χωρίς εικόνα

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξεπουλούν “εθελοντικά” την δημόσια υγεία μέσω “Καλλικράτη”

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάτρας Κ.Πελετίδης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Αχαΐας Α.Θανόπουλος, με αφορμή την προσπάθεια των Δημάρχων του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα και Κ.Αχαΐα, να παρουσιασθούν ως ευαίσθητοι για το πρόβλημα της υγείας στην Αχαΐα.

Χωρίς εικόνα

Τοποθέτηση του Ν.Καραθανασόπουλου για το λιμάνι στο Πλατυγιάλι και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος στην περιοδεία που έκανε στο Μύτικα και στον Αστακό μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ξηρομέρου Μ.Βότση τοποθετήθηκαν για το λιμάνι στο Πλατυγιάλι και την απάτη με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Χωρίς εικόνα

Δήλωση του Κ.Πελετίδη μετά την περιοδεία στο Βλατερό και τα μαγαζιά του κέντρου της Πάτρας

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Συνεχίζοντας στις γειτονιές της Πάτρας και σε χώρους δουλειάς τις περιοδείες τους ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον υποψήφιο δήμαρχο Κ.Πελετίδη προέβησαν στην παρακάτω δήλωση.

Χωρίς εικόνα

Δήλωση του Ν.Καραθανασόπουλου για τις θέσεις του Χ.Καφύρα αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ για την “ανάπτυξη”

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ο Ν.Καραθανασόπουλος προέβη στο παρακάτω σχόλιο, για τις θέσεις του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ για την “ανάπτυξη”, όπως εκφράστηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Χ.Καφύρα.

Χωρίς εικόνα

Μονοπωλιακοί Όμιλοι, Κυβέρνηση και Τρόικα ετοιμάζουν το ξεκλήρισμα και τον αφανισμό των μικρομεσαίων

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της σε καταστήματα και επαγγελματοβιοτέχνες ο συνδυασμός της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έκανε τις παρακάτω επισημάνσεις.

Χωρίς εικόνα

Είναι και οι δύο εκφραστές της βάρβαρης επίθεσης

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ για Περιφερειάρχη στην Δυτική Ελλάδα και για Δήμαρχο Πατρέων.

Χωρίς εικόνα

Για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Κοινή ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας εξέδωσαν οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”: Νίκος Καραθανασόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χρήστος Τσαντής Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Κώστας Πελετίδης Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Αλέκος Θανόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας, Γιώργος Τσουμπρής Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου.

Χωρίς εικόνα

Να γίνουν δεκτά όλα τα παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010 Γραμματεία 0

Παρέμβαση στο Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχο Ανδρέα Φούρα, πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών, το Π.Α.ΜΕ. και η Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. για τον αποκλεισμό 400 παιδιών από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων της Λαικής Συσπείρωσης Κώστας Πελετίδης ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση

Χωρίς εικόνα

Κώστας Πελετίδης: Η ψήφος στην «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ψήφος ανατροπής των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γραμματεία 0

Με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.