“Μαχητική σύσκεψη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης”

“Μαχητική σύσκεψη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης”

 

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα “Αλέκα Σιούλη” του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, για να χωρέσει τους υποψήφιους δημοτικούς, διαμερισματικούς και τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πατρέων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (25/8) το απόγευμα.

Επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά η δυναμική επανεκλογής της Δημοτικής Αρχής, οι δεσμοί που έχει αναπτύξει σε κάθε γειτονιά και χωριό απ’ άκρη σ’ άκρη της Πάτρας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Πελετίδης, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 9 χρόνια, σε όσα κατακτήθηκαν μαζί με τον πατραϊκό λαό, από θέσεις μαχητικής αντιπολίτευσης απέναντι στο κεφάλαιο, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις, τα κόμματα που τις υπηρετούν σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Έγινε εκτενής αναφορά στα σημαντικά έργα υποδομών, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η ύδρευση και η αποχέτευση, η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και η δωρεάν απόδοσή της στους δημότες.

Αντίστοιχα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τα παιδιά, καθώς και συνολικά τους δημότες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την αντιλαϊκή πολιτική. “Δεν φτιάχνουμε ντουβάρια, φτιάχνουμε ανθρώπους, γιατί είμαστε άνθρωποι”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε συζήτηση για την εντελώς διαφορετική αντίληψη της Λαϊκής Συσπείρωσης γύρω από το ζήτημα της ανάπτυξης, καθώς, σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων και εκλεκτών.

Τέλος, έγινε αναφορά στις δράσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και το “άνοιγμα” στον πατραϊκό λαό, με στόχο τη μαζική υπερψήφιση του των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο στο Δήμο Πατρέων όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.