Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο των εργαζομένων και του λαού της πόλης, ενάντια στο συνεχές κύμα ακρίβειας

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, έδωσε κι απόψε (Τρίτη 20 Σεπτέμβρη) το «παρών» στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο των εργαζομένων και του λαού της πόλης, ενάντια στο συνεχές κύμα ακρίβειας στα βασικά είδη διατροφής, στα καύσιμα και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και των άλλων μορφών ενέργειας, που εξανεμίζει τα λαϊκά εισοδήματα.

Η αγωνιστική κινητοποίηση διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και άλλους φορείς. Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Πάτρας με κυρίαρχα συνθήματα: «Οι ανάγκες μας δεν χωράνε σε voucher και pass», «Δυναμώνουμε τους αγώνες μας, περνάμε στην αντεπίθεση».

Η Δημοτική Αρχή επαναλαμβάνει τη θέση της ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε, εν έτει 2022, να βυθίζεται ο λαός μας στην ενεργειακή φτώχεια, να μην έχει να πληρώσει το ρεύμα, να τίθεται σε κίνδυνο ακόμα και η θέρμανση των παιδιών του στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τη λογική «ας είναι σβηστές και μερικές λάμπες στους δρόμους», αρκεί να μην πειραχτούν τα κέρδη των «πράσινων» επιχειρηματιών.

Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τη λογική των χαμηλών μισθών και της ικανοποίησης των αναγκών μέσω κουπονιών και επιδομάτων.

Όλοι μαζί, μπορούμε να βάλουμε εμπόδια και να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική.