Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε τη, Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου, την πλατεία Γεωργίου και την πλατεία Τριών Συμμάχων στις οποίες οι εργαζόμενοι στο Δήμο τοποθέτησαν τις κατασκευές και τις δημιουργίες τους ενόψει της Πρωτομαγιάς.  

Συγκεκριμένα στην πλατεία Τριών Συμμάχων δεσπόζει το σύμβολο της Ειρήνης, ένα περιστέρι, και στην πλατεία Γεωργίου, πεταλούδες και άνθη για να συμβολίζουν την Άνοιξη.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους τους δημότες και τους εργαζόμενους, στη συνέχεια, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, είπε:

«Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας είναι εξαιρετικοί δημιουργοί όλων όσων γίνονται στην πόλη μας και για μια ακόμη φορά τους επαινούμε για τις φιλότιμες προσπάθειές τους να την κάνουν πιο όμορφη.

Βρισκόμαστε μπροστά στο περιστέρι που κατασκεύασαν ενόψει της Πρωτομαγιάς για να συμβολίσουν τη φιλία και τη συνεργασία των λαών.

Το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι σχεδιάζουν και θα κατασκευάσουν διάφορες δημιουργίες στην πόλη μας, που θα την ομορφύνουν ακόμη περισσότερο».

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών και των κατασκευών που έγιναν στις δύο πλατείες δηλώσεις έκανε και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Ελένη Αλεξοπούλου.

Για την όλη προσπάθεια εργάστηκαν οι εργαζόμενοι του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και της Διεύθυνσης Καθαριότητας.