Χωρίς εικόνα

Το θέμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας από την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η κυβέρνηση, συνεχίζοντας το επαίσχυντο έργο που ξεκίνησαν από το 1990 οι γαλαζοπράσινοι, ξεπουλούν οτιδήποτε συνθέτει την Ελλάδα. Τα πάντα τεμαχίζονται και εκχωρούνται. Κανείς όμως δεν πρέπει να μείνει ουδέτερος σ’αυτή την κατάσταση. Γενικός ξεσηκωμός και οικοδόμηση ενός εργατικού λαϊκού μετώπου που θα σαρώσει το Κεφάλαιο, τα κόμματά του και τα άλλα υποχείρια του.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων, της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους, να μην απολυθούν, έφερε η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ενώ οι εργαζόμενοι της πόλης μας έχουν περιέλθει σε δραματική κατάσταση λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, σημερινής και χθεσινής, η Δημοτική Αρχή σε πλήρη σύμπλευση, υλοποιεί την πολιτική προσλήψεων με όλες τις μορφές ελαστικής απασχόλησης, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε απολύσεις. Επιβάλλεται συνεπώς αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών για την κατάργηση των απολύσεων και εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους, με πλήρη εργατικά δικαιώματα.