Το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων, της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους, να μην απολυθούν, έφερε η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Προς

Την Πρόεδρο του Δημοτικού

Συμβουλίου Πατρών

Η Δ.Α.Σ. «Πάτρα Μπροστά» σας παρακαλεί να φέρεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ¨Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων-Καμιά απόλυση-Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους¨.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δεκάδες εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται μπροστά στην απόλυσή τους.

Οι απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σ’αυτούς που έχασαν την δουλειά τους από διάφορες επιχειρήσεις και έχουν δημιουργήσει μια εφιαλτική κατάσταση σε χιλιάδες οικογένειες.

Η δημοτική Αρχή σε πλήρη σύμπλευση με τις γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις χθες και σήμερα, αρνείται την πρόσληψη εργαζομένων με μόνιμη εργασιακή σχέση. Εκμεταλλεύεται την αγωνία νέων ανθρώπων, σχεδίαζε και σχεδιάζει προσλήψεις μ’όλες τις μορφές απασχόλησης. Θέλει τους συμβασιούχους όμηρούς της.

Λόγω της δραματικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι της πόλης μας, και της χώρας μας συνολικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να θέσει τέρμα στην ομηρία των συμβασιούχων και σ’όλες τις μορφές ελαστικής απασχόλησης.

Καμία απόλυση εργαζομένων, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.

Δ.Α.Σ.

«Πάτρα Μπροστά»

Πάτρα 08/06/2010

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.