Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος – “Ο πεινασμένος, καρβέλια ονειρεύεται!”

      

 

 

 

Ο πεινασμένος, καρβέλια ονειρεύεται!

 

Γνωρίζουμε και το έχουμε διατυπώσει δημόσια εδώ και πολύ καιρό, ότι όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα εντείνεται η συκοφαντία, η “λάσπη”, η παραποίηση της αλήθειας και το ψέμα απέναντι στη Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ήδη βλέπουμε ότι η λασπολογία γενικεύεται και έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές…

 

Οι δυνάμεις που έχουν μοναδικό τους στόχο να απομακρυνθεί η Δημοτική Αρχή, ώστε να επιστρέψουν “στα πράγματα” αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των επιχειρηματικών συμφερόντων, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, ειδικά όσο οι εξελίξεις δεν τους ευνοούν.

 

Δυστυχώς, αυτό κάνει και η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, η οποία μπήκε στη βιομηχανία παραγωγής fake news, με πομπώδεις ψεύτικους τίτλους, καθώς απ’ ότι βλέπουμε ονειρεύτηκε ότι ο Δήμαρχος “θορυβήθηκε από το γκάλοπ της Πελοποννήσου” και μάλιστα “συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη”! Το ρεπορτάζ μάλιστα έχει και λεπτομέρειες για το τι έγινε στη συγκεκριμένη σύσκεψη, αναφέρει τους συμμετέχοντες σ’ αυτή (!), έχει εικόνα ότι “η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη”, ότι “ο Δήμαρχος έψεξε τους υφισταμένους του”, οι οποίοι μάλιστα “αισθάνθηκαν αδικημένοι” κ.ο.κ!

 

Αρχικά, είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος, από την Τετάρτη, απέχει προσωρινά από τα καθήκοντά του και βρίσκεται στην οικία του, λόγω λοίμωξης από τον κορωνοϊό. Συνεπώς, δεν συγκάλεσε καμία έκτακτη σύσκεψη! Αν η “Πελοπόννησος” θέλει να εμφανίσει τυχόν συσκέψεις ρουτίνας των Αντιδημάρχων με τις Υπηρεσίες ως “έκτακτες συσκέψεις”, αυτό δείχνει ότι ακολουθούν την τακτική “όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα”.

 

Οι τακτικές αυτές, καθώς και μια σειρά “δημοσκοπήσεις” που βλέπουν το φως της δημοσιότητας (οι οποίες ω του θαύματος, το μόνο που δεν περιλαμβάνουν είναι η πρόθεση ψήφου!), δείχνουν την αγωνία κομμάτων, παρατάξεων και ΜΜΕ, να δημιουργήσουν επίπλαστη εικόνα αμφίρροπης μάχης, καθώς όλα τα μηνύματα είναι συντριπτικά υπέρ της Δημοτικής Αρχής και δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό η Λαϊκή Συσπείρωση να αναδειχθεί Δημοτική Αρχή, ακόμα και από τον πρώτο γύρο!

 

Αυτό θέλουν να εμποδίσουν. Η απάντηση θα δοθεί σε όλους σύντομα.