Οι πρώτοι υποψήφιοι με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Πάτρας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Πάτρας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσιάστηκαν σήμερα, Τρίτη 20/6, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, από τον Δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, γνωστοί τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και απ’ την επαγγελματική τους δραστηριότητα, όπου όλοι πορεύονται με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ο Δήμαρχος, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς του υποψηφίους, τόνισε τα εξής:

«Κλείνουμε σε λίγο εννέα χρόνια από τότε που ο πατραϊκός λαός μάς εμπιστεύθηκε πρώτη φορά και μας έφερε στη θέση της Δημοτικής Αρχής. Είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα, για τις «ανάσες» ανακούφισης που έχουμε προσφέρει, για το γεγονός ότι ορθώσαμε «τείχος προστασίας» απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Μαζί καταφέραμε πολλά και θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Βρεθήκαμε απέναντι στη λογική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης του Δήμου, στις κατευθύνσεις για την «επιλεξιμότητα» έργων και υπηρεσιών, που αποτελούν ουσιαστικά «κόφτη» για έργα υπέρ των λαϊκών αναγκών. Δεν συμμορφωθήκαμε «προς τας υποδείξεις» του κεφαλαίου, της πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων, γι’ αυτό και είμαστε «κόκκινο πανί» για το σύστημα και τους υπηρέτες του.

Μπήκαμε μπροστά σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση, βρεθήκαμε με τους συμπολίτες μας πολλές φορές στο δρόμο, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία, διεκδικώντας επαρκή χρηματοδότηση του Δήμου, μόνιμες προσλήψεις, καθώς και με αιτήματα για μια σειρά σοβαρά προβλήματα της πόλης μας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα συνθήματά μας «Δουλειά για όλους – Δουλειά με δικαιώματα», καθώς και ότι «Όμορφη πόλη, είναι η πόλη που δεν έχει ανεργία, φτώχεια, παιδιά στην εξάρτηση», έχουν σημαδέψει τους αγώνες όλου του προηγούμενου διαστήματος και έχουν γίνει γνωστά πανελλαδικά.

Η Πάτρα μπήκε σε τροχιά δημιουργίας πρωτόγνωρου έργου, με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς και όλους τους εργαζόμενους της πόλης μας.

Σε κάθε μας βήμα, είχαμε στο κέντρο της προσοχής μας τα παιδιά μας, τις γειτονιές μας που άλλαξαν και αλλάζουν μορφή, τους ελεύθερους χώρους και τους χώρους αναψυχής, άθλησης και πολιτισμού. Η «αυλή» των σπιτιών μας μεγάλωσε.

Όλη αυτή η πορεία, δεν ήταν μοναχική, πραγματοποιήθηκε μαζί με την πλειοψηφία του πατραϊκού λαού. Σ’ αυτόν τον ωραίο, δίκαιο, τίμιο αγώνα μας, συναντηθήκαμε με πάρα πολλούς τίμιους και προοδευτικούς ανθρώπους, αγωνιστές που κατάλαβαν ότι αν ενώσουν τις δυνάμεις του και τις αγωνίες τους μαζί μας, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα, τα επόμενα χρόνια. Αρκετοί απ’ αυτούς, κοσμούν από σήμερα το ψηφοδέλτιό μας και θα συνεχίσουν να το εμπλουτίζουν. 

Τα ψηφοδέλτιά μας, μαζί με τον πατραϊκό λαό, θα είναι η ασπίδα μας, για να μην επικρατήσει το πισωγύρισμα. Τα οικονομικά συμφέροντα και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι αδημονούν να απαλλαγούν από μας, γι’ αυτό και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα. Γεύση από τις μεθοδεύσεις τους, έχουμε ζήσει και εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Η ψευτιά και η συκοφαντία θα γιγαντωθεί.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους. Μαζί θα τα καταφέρουμε, θα υπερασπιστούμε όσα κατακτήσαμε, θα συνεχίσουμε στο δρόμο διεκδίκησης και ικανοποίησης όλων όσων δικαιούται ο πατραϊκός λαός».

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν:

▪ Αγγελής Αποστόλης – Ιδιωτικός υπάλληλος, Απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας, Μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας.

 

▪ Αδαμόπουλος Χρήστος – Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, επαγγελματίας οδηγός.

 

▪ Αναγνώστου Λαμπρινή – Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, φιλόλογος, υπηρέτησε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ως Διευθύντρια Γυμνασίων της Αχαΐας. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων από το 2019. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας της Α’ ΕΛΜΕ Αχαϊας “από κοινού”.

▪ Αναστασίου Μιχάλης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου και Κοιμητηρίων του Δήμου Πατρέων, πολιτικός μηχανικός ΤΕ, απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

▪ Ανδριόπουλος Αλέξιος– μαθητής Γ’ Λυκείου.

 

▪ Αραβαντινός Φώτης – Ιδιωτικός υπάλληλος, απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, πρόεδρος του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαϊας του ΚΚΕ.

 

▪ Ασπράγκαθος Νίκος– Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και μελετών έργων Πρασίνου, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμου Πατρέων, αφυπηρετήσας Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

▪ Βασιλικοπούλου Περσεφόνη (Πέρσα) – Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος ΟΑΕΔ.

 

▪ Γεωργακόπουλος Ηλίας –  Τεχνολόγος Γεωπόνος, Παλαίμαχος Ερασιτέχνης Ποδοσφαιριστής, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Παμπελοποννησιακού και Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων, Πρώην Δημ. Σύμβουλος.

▪ Γιαννακόπουλος Δημήτρης (Τζίμης)– Πρόεδρος Συλλόγου Οπωρολαχανοπωλών Λαϊκών Αγορών «Άγιος Τρύφων», Έμπορος λαϊκών αγορών.

 

▪ Γιαννιτσοπούλου Ιουλία – Μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, ταμίας των σχολικών επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού, τεχνικός διακόσμησης.

 

▪ Γκέστα Ειρήνη – Δημοτική Σύμβουλος, βοηθός δημάρχου για θέματα δημοτικής περιουσίας, συμβολαιογράφος.

 

▪ Γουρδούπη Ελένη – Ιδιωτική εκπαιδευτικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Ιατρικής, μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ Πάτρας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ.

 

▪ Γώγου – Πεσματζόγλου Αφροδίτη – Πτυχιούχος σχολής βρεφοκόμων και παιδοκόμων Αθηνών, Ταμίας του Δ.Σ. του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

 

▪ Δάβουλος Χρήστος – Παθολόγος ιατρός, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας (ΕΙΝΑ) και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

 

▪ Δημησιάνος Δημήτρης – Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, κουρέας.

 

▪ Δημητρακοπούλου Μαρία Μαγδαληνή (Μάγδα) – Ιδιωτικός υπάλληλος, Γραμματέας Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας.

 

▪ Δημοπούλου Αλεξάνδρα (Άντα) – Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα των Ζώων, Εθελόντρια – ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, Μέλος του ΔΣ της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.), Μέλος άλλων οργανώσεων για τον ίδιο σκοπό, Εργαζόμενη στον Ερευνητικό – Τεχνολογικό Φορέα «ΙΤΥΕ- Διόφαντος».

 

▪ Δρίτσας Γιώργος –Εργοδηγός στο ΔΕΔΔΗΕ, μουσικός.

 

▪ Έλληνας Θανάσης – υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη, Γραμματέας κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου Αχαΐας.

 

▪ Ζάγκου – Ράλλη Αναστασία – Εμποροϋπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου «Σκλαβενίτη» Ν. Αχαϊας, Μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Πάτρας.

 

▪ Ζανιά Ασημίνα– ιατρός πνευμονολόγος – φυματιολόγος.

 

▪ Ζαρνάβαλου Σταυρούλα– Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, υπεύθυνη Παιδικού Τμήματος του Χορευτικού του Δήμου Πατρέων, πτυχιούχος νηπιαγωγός, ιδιοκτήτρια ΚΔΑΠ.

 

▪ Ζώτος Βασίλης– Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, συνταξιούχος ηλεκτρονικός μηχανικός, τεχνολόγος ακτινολόγος.

 

▪ Καββαδία Όλγα– Πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλαδικής Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων – Παράρτημα Πάτρας, νοσοκόμα.

 

▪ Καραγκούνης Κώστας – Μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αχαϊας – Σκαγιοπουλείου, Μέλος του ΔΣ του Παμμικρασιατικού συνδέσμου Πατρών & Περιχώρων, πρώην πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαιρικών γηπέδων Δήμου Πατρέων, Ελεύθερος επαγγελματίας.

 

▪ Καρπέτας Γεώργιος– Πρόεδρος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικού Πανεπιστημίου Πατρών, φοιτητής.

 

▪ Κατσακούλης Ευάγγελος – Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ρίου, πρώην περιφερειακός σύμβουλος, ιατρός γαστρεντερολόγος.

 

▪ Κίκινα Μαρία – Καθηγήτρια Κλασικού & Σύγχρονου Χορού, Χορεύτρια.

▪ Κλάδης Διονύσης – Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

▪ Κορδάς Χρήστος – Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων, πολιτικός μηχανικός.

 

▪ Κόρρας Σωτήρης – Ανώτερος Αξ/κός Πολεμικής Αεροπορίας (ε.α), πρ. Πρόεδρος Τ.Κ Ψαθοπύργου.

 

▪ Κουρή Ήρα – Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, πρώην υπεύθυνη του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων και των παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων, φιλόλογος με μεταπτυχιακό στη δημιουργική γραφή.

 

▪ Κρότσης Σπύρος Πρόεδρος ΑΙΟΡ Ιάσων, Αντιπρόεδρος International Kiteboarding Association,Μηχανολόγος Μηχανικός, Μαθηματικός, M. Sc. Διαχείριση Αποβλήτων.

 

▪ Κυβελίδης Λεωνίδας Πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Α’ και Β’ Εθνικής, διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελπίδων, νυν διπλωματούχος προπονητής Uefa B, φοιτητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ( Ρέθυμνο).

 

▪ Κωστόπουλος Δημήτρης – Συνταξιούχος ελεγκτής του Αστικού ΚΤΕΛ.

 

▪ Λάζαρη Τζέλα – Μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, φιλόλογος.

 

▪ Λαζαρίδη Μαρία – Έμπορος ελαστικών.

 

▪ Λυκοθανάσης Χάρης – Συνδικαλιστής στο χώρο των delivery, διανομέας στην e-food.

 

▪ Μαγιάκης Γιώργος – Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Βοηθός Δημάρχου για το Συντονισμό του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς, καθηγητής φιλόλογος, χοροδιδάσκαλος.

 

▪ Μάζης Ανδρέας – Μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ιατρός χειρουργός επί 40 χρόνια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και για 3 θητείες πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας.

 

▪ Μελάς Παναγιώτης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων.

 

▪ Μοδές Θανάσης – Δημοτικός Σύμβουλος, βοηθός Δημάρχου για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, συνταξιούχος.

 

▪ Μπακόπουλος Μιχάλης – Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ Κοινωνικού Οργανισμού, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Αναπήρων Νομού Αχαϊας και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Μ.Α. ,  μέλος της ΕΣΑΜΕΑ και της ΠΟΜΑΜΕΑ, απο το 1992 μέχρι και σήμερα συμμετέχει στο Δ.Σ του συλλόγου Μ.Α “Πάτρα 82” απο διάφορες θέσεις (Αντιπρόεδρος, Ταμίας, Γ.Γ.).

 

▪ Παγιασλή Ελένη – Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αχαϊας – Ηλείας – Κεφαλληνίας – Ζακύνθου, εφοριακός στη ΔΟΥ Πατρών.

 

▪ Παλαρμάς Στέλιος – Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, εκπαιδευτικός στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.

 

▪ Παπαδόπουλος Νίκος – Ποδοσφαιριστής, τερματοφύλακας στον Αστέρα Τρίπολης

 

▪ Παπανικήτας Ανδρέας – Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός.

 

▪ Παυλάκης Γιάννης – Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου, Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας, Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ), συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

 

▪ Πελεκούδα Ιωάννα (Άννα) – Νοσηλεύτρια στην Κιβωτό Αγάπης, Πρόεδρος Νοτίου Διαμερίσματος, Πρόεδρος Κλαδικού Σωματείου Ιδρυμάτων Ιδιωτικού Δικαίου Υγείας – Πρόνοιας Ν. Αχαΐας, Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

▪ Πετρόπουλος Παναγιώτης (Τάκης) – Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Πατρέων, Πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Προπονητής μπάσκετ.

 

▪ Πλέσσας Διονύσης – Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών και Νομικής Υπηρεσίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), πρώην πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Πολεμικής Αεροπορίας Αράξου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, συνταξιούχος πολιτικός υπάλληλος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

▪ Πήλιος Σταύρος – Γραμματέας του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου, Αναπληρωτής Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ (ΣΕΟ).

 

▪ Πριτσαπίδουλας Δημήτρης – Φοιτητής Φαρμακευτικής του Παν. Πατρών, Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Φαρμακευτικής.

 

▪ Ράπτη Γεωργία – Ιδιωτική Υπάλληλος, Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Αιμοδότης», Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων.

 

▪ Σακαρέλλος Παναγιώτης – Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ειδικός παθολόγος.

 

▪ Σαμούρη – Βαγενά Ακριβή(Βίβιαν) – Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Δήμου Πατρέων, πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, τραπεζική υπάλληλος.

 

▪ Σαράντης Νίκος – Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

 

▪ Σίμου Κατερίνα – Αρχιτέκτων, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας.

 

▪ Σκούρας Παύλος – Παιδαγωγός.

 

▪ Σταθόπουλος Βαγγέλης – Γενικός Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου «Σκλαβενίτη» Ν. Αχαϊας, εμποροϋπάλληλος, τραγουδιστής.

 

▪ Σταυρόπουλος Γιώργος – Μέλος της Εθνικής Ομάδας στο άθλημα του Σούμο, πρώην μέλος της εθνικής ομάδας Τάε Κβον Ντο, νυν προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου «Λέων», Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βούντενης.

 

▪ Συριώτη – Κυπραίου Φωτεινή  – Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δήμου Πατρέων, πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων, πρ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Δυτικής Ελλάδας, Μέλος του Δ.Σ του  ΕΣΥΝ Πάτρας, Πτυχιούχος Εκτελωνίστρια.

 

▪ Συροκώστα – Σταθοπούλου Ιουλία – Δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη Γραφείου ΑμΕΑ Δήμου Πατρέων, παθολόγος – λοιμωξιολόγος, διδάκτορας Πανεπιστημίου Πατρών, διευθύντρια ΕΣΥ στην Παθολογική Κλινική ΠΓΝΠ, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠ «Δημήτριος και Βέρα Σφήκα», Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (Παράρτημα Αχαΐας), Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας.

 

▪ Τζάμο Νίκος – Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Φυσικού Πανεπιστημίου Πατρών, φοιτητής.

 

▪ Τζούδας Παναγιώτης – Τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ Παν. Πατρών, Αναπληρωματικό Μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Μηχανικών Η/Υ, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΜΑΣ, Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

 

▪ Τηλιγάδης Κώστας – Γραμματέας Σωματείου Αρτοποιών Πάτρας, Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΟΕΒΕΣΝΑ) Πάτρας, μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, αρτοποιός.

 

▪ Τογιοπούλου Αναστασία – Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεϊκων, δικηγόρος.

 

▪ Τουλγαρίδης Θεόδωρος – Δημ. Σύμβουλος, Πρόεδρος ΚΟΔΗΠ, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Παν. Πατρών, Μέλος Δ.Σ Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

▪ Τσάκου Ελισάβετ – πρώην πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής, νυν προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής.