Χαμογέλα άπορε, γιατί παίρνεις το ΤΕΒΑ. Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι…

Χαμογέλα άπορε, γιατί παίρνεις το ΤΕΒΑ

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι…

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης σέβονται τις ανάγκες του λαού και διανέμουν τα ελάχιστα τρόφιμα του ΤΕΒΑ, χρησιμοποιώντας τους εργαζόμενους και τις υποδομές του Δήμου. Διασφαλίζουν, και με την προσωπική τους παρουσία, την αξιοπρέπεια των λαϊκών οικογενειών, που στενάζουν εξ αιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, που υποστηρίζει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, στην ίδια γραμμή πλεύσης με αυτούς που λένε στους εργαζόμενους να είναι ευχαριστημένοι και να χαμογελούν με 300 ευρώ μισθό, θεωρεί ότι τα ελάχιστα προϊόντα του ΤΕΒΑ μπορεί να καλύψουν τις στοιχειώδεις οξυμμένες ανάγκες του λαού. Θέλουν και αυτοί τον λαό στο περιθώριο, να ζει με τα επιδόματα του ΚΕΑ και τα ελάχιστα τρόφιμα του ΤΕΒΑ.

Πραγματικά, είμαστε δυο διαφορετικοί και αντίθετοι κόσμοι. Εμείς αγωνιζόμαστε για σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα και για προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους. Αυτοί πασχίζουν για την “ανάπτυξη” που συμφέρει τους λίγους, σε βάρος των πολλών, που σημαίνει κέρδη για τους λίγους και ελεημοσύνη για τους πολλούς. Τέτοιος είναι ο κόσμος τους, σάπιος και άδικος.