Ο Πατραϊκός λαός απαιτεί την άμεση κατασκευή και λειτουργία του κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα

Το κατεστραμμένο κολυμβητήριο της Αγυιάς και των πέριξ αθλητικών εγκαταστάσεων δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο την έλλειψη κυβερνητικού και δημοτικού ενδιαφέροντος για τις ανάγκες της νεολαίας μας.

Ένας χώρος που έσφυζε από ζωή, που ικανοποιούσε τις αθλητικές ανάγκες χιλιάδων πατρινών, παραμένει για χρόνια σ’ αυτή την άθλια κατάσταση.

Η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης εξαντλείται στην ικανοποίηση των απαιτήσεων μεγαλοπαραγόντων του επαγγελματικού αθλητισμού. Ο λαϊκός αθλητισμός όπως και το σύνολο των λαϊκών αναγκών είναι στο περιθώριο. Αυτή η πραγματικότητα δεν κρύβεται με λόγια και υποσχέσεις, που έχει βαρεθεί να ακούει ο πατραϊκός λαός.

Ο Δήμαρχος Πατρέων και σε αυτό το θέμα με τη στάση του αποδεικνύεται ο καλύτερος συμπαραστάτης της κυβέρνησης.

Δεν διεκδικεί, δεν ενοχλεί. Τα τεράστια προβλήματα που έχει η πόλη μας με υποδομές στο χώρο του λαϊκού αθλητισμού δεν τον απασχολούν.

Ο κ. Φούρας με την παρουσία του στην Πάτρα, έκανε πράγματι την διαφορά, αλλά προς το χειρότερο. Η Πάτρα θα τον θυμάται από τα χρέη που θα αφήσει και από τις μεγαλοστομίες του.

Η Παράταξή μας δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή την εξέλιξη. Καλεί το σύνολο των φορέων της πόλης μας , το σύνολο του Πατραϊκού λαού να διεκδικήσει την άμεση κατασκευή και λειτουργία του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και των πέριξ αθλητικών εγκαταστάσεων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.