30 εκατομμύρια για την πίστα αγώνων στην Χαλανδρίτσα

Αυτοί δεν αλλάζουν, ο κόσμος να αλλάξει.

Με χαρές και πανηγύρια έγινε δεκτή από το πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και από τους ίδιους τους μεγαλοεπιχειρηματίες η χθεσινή βροχή!!!

Επιτέλους έβρεξε εκατομμύρια ευρώ. 30 ολόκληρα ζεστά και κολλαριστά εκατομμύρια ευρώ τζάμπα και άφθονο χρήμα στους μετόχους, για την κατασκευή της πίστας των αγώνων φόρμουλας στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.

Επιτέλους ο αγώνας του κ. Φλωράτου, του κ. Φούρα και του κ. Δημαρά δικαιώνεται. Η κυβέρνηση με τα χρήματα από τους λεηλατημένους μισθούς, τις συντάξεις, τα δώρα και τη βαριά φορολογία των λαϊκών στρωμάτων χρυσοπληρώνει τους μόνιμα κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Γιατί στον καπιταλισμό, στην ελεύθερη αγορά τους, οι μόνοι σταθερά και μόνιμα επιδοτούμενοι από τον ιδρώτα του λαού είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν μάθει να κάνουν «δουλειές» χωρίς φράγκο από την τσέπη τους , αυτά τα έχουν παρκαρισμένα σε σίγουρες τοποθεσίες στο εξωτερικό. Το κράτος των καπιταλιστών δεν έχει 10 εκατομμύρια ευρώ  για να ολοκληρώσει πλήρως το νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, για να βρει την υγεία του ο πατραϊκός λαός, για αυτούς αυτό δεν είναι ανάπτυξη!

Το πολιτικό δυναμικό του δικομματισμού, κεντρικά και τοπικά, διαλύουν την παροχή υγείας στο λαό μας, γιατί στην ιεράρχηση τους έχουν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Ήρθε η ώρα, ο λαός να τους εγκαταλείψει.

Πρέπει να τελειώνουμε με τα παράσιτα, την εξουσία την κεντρική και τοπική, το εκμεταλλευτικό σύστημά τους. Η πρωτοφανής καπιταλιστική ανάπτυξη οι πρακτικά υψηλές επιδοτήσεις, οι φοροαπαλλαγές, η υψηλή κερδοφορία της και η άγρια εκμετάλλευση της εργατικής τάξης μας αύξησαν τα χρέη και τα ελλείμματα και σε συνδυασμό με την καπιταλιστική κρίση οδήγησαν σε χρεοκοπία τα λαϊκά στρώματα.

Ο Λαός μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια αν εγκαταλείψει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οργανωθεί παντού και αλλάξει τους συσχετισμούς στο κίνημα.

Τώρα Λαϊκή Συσπείρωση και δράση για άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος του λαού.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΤΡΑ 11/07/11