Δήλωση του πρ. Δ.Σ Παναγιώτη Μελά: «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να τους χαλά τη “σούπα” προς όφελος του λαού!»

Δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μελά:

«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να τους χαλά τη “σούπα” προς όφελος του λαού!»

 

Το κάλεσμα “ενότητας” του κ. Σβόλη, που εξαίρει και τη στάση των δημοτικών παρατάξεων ενάντια στη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και η άμεση “ανταπόκριση” του γνωστού για την μέχρι και χυδαία συμπεριφορά και στάση του πολλές φορές, κ. Χρυσανθακόπουλου, δεν μας προκαλεί εντύπωση.

Σ’ αυτό το “κάλεσμα” χωράνε όλοι όσοι και τοπικά, ταυτίζονται και εξυπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα, υλοποιώντας την πολιτική των έως και σήμερα Κυβερνήσεων και των κομμάτων τους, όπως και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοί τους και κολαούζοι.

Άλλωστε, αντίστοιχα καλέσματα απέναντι στη φιλολαϊκή, αγωνιστική, διεκδικητική για το λαό και τις ανάγκες του Δημοτική Αρχή, έχουν απευθύνει και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, είτε έχουν επίσημη στήριξη και χρίσμα (όπως ο κ. Σβόλης απ’ τη Ν.Δ.), είτε όχι, εμφανιζόμενοι ως “απολιτίκ” και “ανεξάρτητοι”, ψάχνοντας όμως και για στηρίξεις.

Η αγωνία και το άγχος τους να απαλλαγούν απ’ τη σημερινή Δημοτική Αρχή, προκειμένου να “τρέξουν” τους διάφορους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, κυβερνήσεων, Ε.Ε. και κομμάτων, που όλοι μαζί στηρίζουν τα μεγάλα οικονομικά – επιχειρηματικά συμφέροντα δεν … κρύβεται.

Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες! 

Ο λαός θα δώσει την απάντησή του σε αυτούς τους σχεδιασμούς, στηρίζοντας εκ νέου τη σημερινή Δημοτική Αρχή, που δεν το κρύβει ότι τους χαλά τη … σούπα και έτσι θα συνεχίσει, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα λαϊκά συμφέροντα!