Συνάντηση Δημάρχου Πατρέων, Κ. Πελετίδη, με Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρ. Τριαντόπουλο, για το θέμα της Μαρίνας – Ο Υφυπουργός ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για χρηματοδότηση, ύψους 800.000 ευρώ, για αποκατάσταση των ζημιών

Σήμερα, 30 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την από 27 Ιουλίου 2022 επιστολή του Δημάρχου προς τον Υφυπουργό, με αίτημα την έγκριση χρηματοδότησης για την αποκατάσταση της Μαρίνας Πατρών, η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς επλήγη από την κακοκαιρία.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πατρέων, ότι εγκρίθηκε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για χρηματοδότηση, ύψους 800.000 ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου και Έργων Υποδομής, Χρήστος Κορδάς, ο Διευθυντής Έργων Υποδομής, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, καθώς και ο μηχανικός Στέλιος Σταματίου από τη Διεύθυνση Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού.

 

Επισυνάπτεται το δελτίο Τύπου της 28ης Ιουλίου, με την επιστολή του Δημάρχου Πατρέων, στους κ.κ. Πέτσα και Τριαντόπουλο, στις 27 Ιουλίου 2022