Ξεκίνησε η μεγάλη πορεία αγώνα Πατρα – Αθηνα

Με επικεφαλής το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής μαζί μετο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, τους εκπροσώπους δεκάδων φορέων της πόλης και της Αχαΐας και με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων εργαζόμενων, άνεργων, συνταξιούχων και νεολαίων, ξεκίνησε πριν λίγο, με λεωφορεία, ΙΧ και όλα τα μέσα,  η μεγάλη πορεία αγώνα και διεκδίκησης, από την Πάτρα στην Αθήνα με σύνθημα: «Τίποτα δεν μας χαρίζεται! Όλα κατακτούνται! Παλεύουμε μαζί για τη ζωή, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας, για την ικανοποίηση όλων των αναγκών μας!».

Πριν το ξεκίνημα ο Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε λίγες ώρες θα είμαστε στην Αθήνα για να διαδηλώσουμε. Να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για αυτό που συμβαίνει σε βάρος της πόλης και του λαού και να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Πάτρας είναι εδώ μαζί μας και συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη κινητοποίηση».

Με την αναχώρηση τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Η πορεία θα καταλήξει στο Σύνταγμα, όπου θα συναντηθεί με τη συγκέντρωση των Εργατικών Σωματείων και των φορέων της Αττικής. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δήμαρχος Πατρέων.