Το παραλήρημα της δημοτικής παράταξης της ΝΔ πρέπει να καταδικαστεί από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό άνθρωπο της πόλης μας

Η δημοτική παράταξη της ΝΔ με μια ανακοίνωση οχετό καταφέρεται κατά της Δημοτικής Αρχής με χοντροειδέστατα ψεύδη και γλώσσα χαμαιτυπείου κατηγορώντας την για θεσμική απρέπεια. Αφορμή αποτέλεσε, αυτή τη φορά, αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ κυρίας Γεννηματά προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για συνάντηση μαζί του, κατά τη σημερινή επίσκεψή της στην Αχαΐα.

Η παράταξη της ΝΔ παριστάνοντας τον πολιτικό κηδεμόνα του ΚΙΝΑΛ(!!!) καταφεύγει σε προβοκάτσιες που θυμίζουν περασμένες δεκαετίες έξαλλου αντικομμουνισμού, για να επιτεθεί στη Δημοτική Αρχή.
Ενημερώνουμε κάθε σοβαρό και καλοπροαίρετο δημότη ότι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αποδέχτηκε αμέσως το αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ για συνάντηση.
Η συνάντηση ωστόσο δεν έγινε διότι η κυρία Γεννηματά τελικά δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά της επίσκεψη στο Δημαρχείο. Αυτό ενημερώθηκε αρμοδίως το Γραφείο του Δημάρχου.
Ο Δήμαρχος Πατρέων δεν έχει καμία αρμοδιότητα στον καθορισμό του προγράμματος του κάθε πολιτικού αρχηγού που επισκέπτεται την Πάτρα. Το πρόγραμμα των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών το οργανώνουν οι υπεύθυνοι των κομμάτων τους.
Ο Δήμαρχος Πατρέων όλα αυτά τα χρόνια δεν αρνήθηκε σε κανέναν πρωθυπουργό, πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, βουλευτές να συναντηθεί μαζί τους, πλην της Χρυσής Αυγής.
Οι ακροδεξιές κραυγές και το αντικομμουνιστικό παραλήρημα της δημοτικής παράταξης της ΝΔ πρέπει να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό άνθρωπο της πόλης μας.