Η πραγματικότητα για το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΠ και την έλλειψη προσωπικού

Για μια ακόμα φορά η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Ώρα Πατρών», προφανώς στο πλαίσιο της γραμμής των αντινεοφιλελεύθερων και αντιδεξιών μετώπων, επιτίθεται στην αγωνιστική Δημοτική Αρχή.η
Αυτή τη φορά τα… έβαλε με την ΔΕΥΑΠ και το τηλεφωνικό της κέντρο, δηλώνοντας σε ανακοίνωσή της, ότι «η δημοτική αρχή δρομολόγησε εκ νέου την ανάθεση του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης σε ιδιώτη».
Εγκαλεί μάλιστα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, γιατί δεν κάνει προσλήψεις προσωπικού!!!
Προφανώς γνωρίζει αυτό που όλοι ξέρουμε ότι οι προσλήψεις απαγορεύονται από την σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ., που συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά το ψέμα και η πολιτική εξαπάτηση αποτελούν την δεύτερη φύση της.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2017 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης, απέρριψε το αίτημα της ΔΕΥΑΠ για πρόσληψη 102 εργαζομένων, προκειμένου να καλυφθούν καίριες και σημαντικές ελλείψεις της Δημοτικής Επιχείρησης. Σήμερα, η κυβέρνηση της Ν.Δ., συνεχίζει την τακτική, που… βρήκε έτοιμη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας αφήσει το δήθεν ενδιαφέρον της για τους εργαζόμενους, όπως και τα ψέματα, ότι δήθεν το απόγευμα το τηλεφωνικό κέντρο «γυρίζει» στην ΔΕΥΑΠ, γιατί εκτίθενται. Γνωρίζει πολύ καλά, ότι το τηλεφωνικό κέντρο, λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εξωτερικό συνεργάτη, από το 2012, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην Δημοτική Αρχή!
Με τις καθημερινές επιθέσεις της η «Ώρα Πατρών», στην Δημοτική Αρχή και τα εσκεμμένα της ψέματα, αποδεικνύεται θιασώτης της γνωστής τακτικής: «πες, πες κάτι θα μείνει».