Επίσκεψη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε, σήμερα (Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021) το πρωί, το Δημοτικό Βρεφοκομείο και υποδέχτηκε, μαζί με το προσωπικό, τα μικρά παιδιά που, μετά από μια μεγάλη περίοδο καραντίντας, επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες.

Ο Κ. Πελετίδης συναντήθηκε επίσης με εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που γίνονται σε χώρους τους Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος υπογράμμισε:

«Ξεκινάμε μέσα σε συνθήκες πανδημίας, είμαστε όμως χαρούμενοι γιατί τα παιδιά, που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν σε κλεισμένα στο σπίτι, θα βρεθούν, από σήμερα, στο σχολικό τους περιβάλλον, θα αλλάξει η ψυχολογία τους, η διάθεσή τους και θα ασχοληθούν με ένα πλήθος δραστηριοτήτων.

Έχουμε λάβει και τηρούμε όλα τα απαιτούμενα, από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέτρα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Θα επιμείνουμε βέβαια και θα το διεκδικήσουμε να γίνονται περιοδικά τεστ covid-19, στους εκπαιδευτικούς, στους εργαζόμενους, αλλά και στους γονείς και στα παιδιά, αν χρειαστεί.

Αναφορικά με τα έργα που γίνονται στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, πρόκειται για μια αίθουσα την οποία διαμορφώνουμε για να γίνει ακόμη καλύτερη και για  δύο βοηθητικούς χώρους τους οποίους ανακαινίζουμε. Έτσι το Δημοτικό Βρεφοκομείο γίνεται ένα από τα καλύτερα βρεφονηπιακά συγκροτήματα στην Ελλάδα».