Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή στηρίζουν τις διεκδικήσεις των καταστηματαρχών εστίασης αναψυχής και τους εργαζόμενους

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε την Τετάρτη 6 Μάη, το απόγευμα, στην δράση διαμαρτυρίας «Άδειες καρέκλες» του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), στην πλατεία Γεωργίου, που έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής διαμαρτυρίας του κλάδου για να εκφραστεί η έντονη αγωνία των καταστηματαρχών και των εργαζομένων στην εστίαση αναψυχή, για το άμεσο μέλλον και για να διεκδικηθούν μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση.

Στην διαμαρτυρία του ΣΚΕΑΝΑ παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, και οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Μιχάλης Αναστασίου.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του κλάδου Εστίασης και Αναψυχής καθώς και όλων των επαγγελματοβιοτεχνών και των εργαζομένων. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε απόφαση για μέτρα ελάφρυνσης του λαού της Πάτρας, των επαγγελματοβιοτεχνών και των ελεύθερων επαγγελματιών που πλήττονται από την κρίση που έχει επέλθει με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό του λαού και των επαγγελματοβιοτεχνών και θα στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους και τις διεκδικήσεις τους απέναντι στην κυβέρνηση, ώστε οι επαγγελματίες να σταθούν όρθιοι και οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να έχουν δουλειά με πλήρη δικαιώματα.