Από τον Δήμο, έστω και εν μέσω πανδημίας, στο πλαίσιο του έργου “Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών”, βρίσκονται σε εξέλιξη οι παιδικές χαρές, στις πλατείες Παύλου Μπακογιάννη, Μαυρομανδήλας, Οβρυάς και Διδασκάλων του Γένους (Χατζή)

Ο Δήμος Πατρέων, εκτός από τις ασφαλτοστρώσεις και τα άλλου είδους, οδικά έργα και έργα σε πεζοδρόμια και άλλους κοινόχρηστους χώρους, σε όλες τις περιοχές του Δήμου, που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό του Πρόγραμμα, συνεχίζει και την κατασκευή παιδικών χαρών.

Την συγκεκριμένη περίοδο –έστω και εν μέσω πανδημίας- στο πλαίσιο του έργου “Προμήθεια Εξοπλισμού Παιδικών Χαρών”, βρίσκονται σε εξέλιξη οι παιδικές χαρές, στις πλατείες Παύλου Μπακογιάννη, Μαυρομανδήλας, Οβρυάς και Διδασκάλων του Γένους (Χατζή).

Οι εργασίες υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η παιδική χαρά στην πλατεία που βρίσκεται πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας (απ’ όπου είναι και οι φωτογραφίες).

 

*Στην ίδια περιοχή, στην Εγλυκάδα, είναι σε εξέλιξη και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, στην οδό Μαραθωνομάχων (φωτογραφίες).