ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ

Σε λαϊκές γειτονιές και χώρους δουλειάς της πόλης μας περιοδεύουν στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση απολογισμού που πραγματοποιεί η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Πατρέων, την Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις 6:00 μμ, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, με θέμα “Δημόσιος απολογισμός και παρουσίαση του έργου της”. Καλούν το λαό με τη μαζική του συμμετοχή, να στηρίξει, να ισχυροποιήσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για νικηφόρα επανεκλογή μιας Δημοτικής Αρχής και ενός Δήμαρχου αφοσιωμένων αγωνιστών που θα μάχονται στο πλευρό του, για τα δικαιώματά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Πελετίδης, μίλησε σε κατοίκους των Ζαρουχλεΐκων. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας, όπως την ανεργία, τις μειώσεις μισθών, τη μετανάστευση νέων επιστημόνων. Αναφέρθηκε στη δραματική μείωση της κρατικής χρηματοδότησης του Δήμου και τη μείωση προσωπικού. Τόνισε, αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής Αρχής: “Δώσαμε ανάσες, ήμασταν δίπλα στο λαό τέσσερα χρόνια. Αγωνιστήκαμε, τρανό παράδειγμα η πορεία ενάντια στην ανεργία. Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη, 6.000 οικογένειες απαλλάχτηκαν ή μειώθηκαν στο 50% τα τέλη τους. Στηρίξαμε τα νέα ζευγάρια, με νέους παιδικούς σταθμούς, με κατάργηση των τροφείων. Φτιάχνουμε νέο παιδικό σταθμό στη Μανιακίου. Από δυναμικότητα 700 παιδιών φτάσαμε στα 1300 και συνεχίζουμε. Λειτουργήσαμε δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις στην Πλαζ και Ροΐτικα για 1300 παιδιά. Λειτούργησαν λαϊκά φροντιστήρια για 1700 παιδιά, πολλά από τα οποία πέρασαν στο πανεπιστήμιο ή στα ΤΕΙ. Μοιράσαμε πρωινό στα παιδιά. Φτιάξαμε πενήντα παιδικές χάρες με πιστοποίηση. Ανακαινίσαμε το 40% των σχολείων, με τους εργαζόμενους του Δήμου.” Τέλος, τους κάλεσε όλους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση της Τετάρτης 6/2, στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη συγκέντρωση, τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ θα πυκνώσουν πριν την έναρξη της εκδήλωσης και μετά το πέρας της.