Η κεντρική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου της Λαικής Συσπείρωσης Κώστα Πελετίδη

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Στις 7 Νοέμβρη, ο πατραϊκός λαός δίνει την απάντησή του σ’ αυτούς που καταστρέφουν την ζωή του, την ζωή των παιδιών του.

Με την ψήφο του ο πατραϊκός λαός στέλνει μήνυμα καταδίκης στην πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ.. Στους συνδυασμούς που στηρίζουν την Πάτρα, τις παρατάξεις των κ.κ. Κατσικόπουλου-Δημαρά, Χριστόπουλο. Στέλνει μήνυμα καταδίκης της πολιτικής τους γιατί υπηρετεί τα κέρδη και τα συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών.

Καταδικάζει τα μέτρα που κάνουν τη ζωή του κόλαση γιατί είναι αναγκαία και μονόδρομος μόνο για το κεφάλαιο. Στις 7 του Νοέμβρη με την ψήφο του τσαλακώνει το μνημόνιο, τον «Καλλικράτη», συνολικά την πολιτική των μονοπωλίων.

Την Κυριακή ο λαός διαμορφώνει συσχετισμό δύναμης υπέρ του. Με την αποφασιστική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το Κ.Κ.Ε. και αγωνιστές με τους οποίους συναντηθήκαμε στη διαρκή πάλη υπεράσπισης και διεκδίκησης των δίκιων του λαού μας.

Αναδεικνύει την «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ισχυρή δύναμη για να έχει ο λαός αποκούμπι, συμπαραστάτη στους αγώνες του όπως με συνέπεια κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα πειθαρχήσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική, θα παλέψουμε για την επίλυση των εκρηκτικών προβλημάτων, για να ανοίξει ο άλλος δρόμος ανάπτυξης που υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

Αγαπητοί μου φίλοι,

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Την στιγμή που η παραγωγικότητα της εργασίας είναι υψηλή, την στιγμή που έχουμε επανάσταση στην επιστήμη και την τεχνική και θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού μας, έχουμε ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί που παράγουν τον πλούτο στην χώρα μας με τα χέρια τους, με το νου τους, χρόνο με τον χρόνο χάνουν κατακτήσεις και δικαιώματα, περιθωριοποιούνται.

Ο πατραϊκός λαός δικαιούται και απαιτεί:

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα, με μισθούς και συντάξεις που να εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.
  • Προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους.
  • Δημόσιο Σύστημα Υγείας με δωρεάν και σύγχρονες παροχές για όλο τον λαό, με σύγχρονα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και πρωτοβάθμια περίθαλψη χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση και όχι δημοτικά ιατρεία και ιδιωτικές κλινικές για τους έχοντες και κατέχοντες.
  • Ενιαία δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλες τις βαθμίδες. Παιδεία που μορφώνει και δεν θα εξοντώνει.
  • Παιδικούς σταθμούς, που να καλύπτουν το σύνολο των παιδιών της πόλης μας, με κατάργηση των τροφείων.
  • Υποδομές και έργα που θα αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνουν τον λαό, χωρίς χαράτσωμα όπως γίνεται με τα διόδια στους εθνικούς δρόμους. Χωρίς ΣΔΙΤ και μεγαλοκατασκευαστές που ξαφρίζουν τον πλούτο που συγκεντρώνει ο λαός μας.
  • Ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και πολιτισμού. Καμία πληρωμή για αθλητισμό και πολιτισμό που παρέχει ο Δήμος.
  • Προστασία του περιβάλλοντος, των ελεύθερων χώρων και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από τη δράση του κεφαλαίου.
  • Μέσα μαζικής μεταφοράς δημόσια, σύγχρονα με δωρεάν διαδρομές για τους εργαζόμενους και τους φοιτητές και  περιφερειακά δημοτικά πάρκινγκ δωρεάν για το λαό.
  • Άμεση ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος, διακοπή του κορεσμένου ΧΥΤΑ της Ξερόλακας. Διαχείριση των απορριμμάτων με προστασία του περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας χωρίς χαράτσια, χωρίς την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων με κεντρικό σχεδιασμό και δημόσιο φορέα διαχείρισής τους.
  • Υπογειοποίηση του δικτύου της Δ.Ε.Η. σ’ όλη την Πάτρα.
  • Γειτονιές με ζωή, αθλητισμό και πολιτισμό, όχι στα ναρκωτικά, στην υποκουλτούρα, όχι στα σύγχρονα Γκέτο για τους έλληνες και τους ξένους εργάτες.

Ο κατάλογος των αιτημάτων του Πατραϊκού λαού μπορεί να συμπληρωθεί με πλήθος άλλων αναγκαίων παρεμβάσεων.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν. Όλα αυτά τα δικαιούται ο λαός μας. Για όλα αυτά χρειάζονται πόροι οικονομικοί που περικόπτονται με την πολιτική της κυβέρνησης και τον «Καλλικράτη».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ

Ενώ παράγεται τεράστιος πλούτος στην χώρα  μας από τον μόχθο εκατομμυρίων ανθρώπων αυτό γίνεται κτήμα μιας χούφτας πλουτοκρατών. Αυτή η εξέλιξη διασφαλίζεται από τις Κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σήμερα και της Ν.Δ. χθες. Στηρίζεται από τις Δημοτικές και Νομαρχιακές αρχές τους.

Τα λεφτά από τον ιδρώτα του λαού τα παίρνουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι οι περίφημοι «επενδυτές» όπως τους λένε που ξεκοκαλίζουν τον πλούτο της χώρας. Η εμπειρία τί λέει. Οι κρατικοδίαιτοι καταγράφουν τεράστια κέρδη που ικανοποιούν με προκλητικό τρόπο την κάθε τους επιθυμία, και οι εργαζόμενοι φτώχεια και ανεργία. Όταν για το αυτοκινητοδρόμιο της Χαλανδρίτσας ο ΄΄επενδυτής΄΄ θα αρπάξει 40 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, είναι ευνόητο ότι δεν θα έχουμε λειτουργία του νοσοκομείου του «Αγ. Ανδρέα», που απαιτεί 15 εκατ. ευρώ, δεν θα έχουμε παιδικούς σταθμούς, πολιτιστικές υποδομές.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να λυθούν λαϊκά προβλήματα.

Για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, για να έχει ο λαός αυτά που δικαιούται, πρέπει να πάψει ο πλούτος να συγκεντρώνεται σε λίγα χέρια.

Αυτή η πολιτική κατάσταση εξηγεί γιατί δεν μπορούν να λυθούν αναγκαία και άμεσα αιτήματα του Πατραϊκού λαού.

Να λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, ποιοί μπαίνουν εμπόδιο για να διπλασιαστεί η χρηματοδότηση των Δήμων ώστε να μπορούν να λυθούν λαϊκά προβλήματα. Να ποιος εμποδίζει την χρηματοδότηση των ελεύθερων χώρων. Να ποιοι χαρατσώνουν τον Πατραϊκό λαό με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, με παρκόμετρα, με διόδια. Να ποιοι για οποιαδήποτε υπηρεσία δημοτική σου ζητούν να πληρώσεις, όπως Ωδεία, εικαστικά, τροφεία για παιδικούς σταθμούς. Να ποιοι ετοιμάζονται να επιβάλλουν και τοπική φορολογία μιας και λόγω του «Καλλικράτη» θα έχουμε μείωση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Εμείς δεσμευόμαστε να μην υπάρξουν αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη και θα αγωνιστούμε να καταργηθούν. Μαζί με σένα πατραϊκές λαέ μπορούμε να ξηλώσουμε τα διόδια.

Δώσε  μας τη δύναμη

Γιατί εμείς δε θα παραιτηθούμε από τη διεκδίκηση των χρημάτων που μας ανήκουν, γιατί δε θα αφήσουμε τους λίγους να νέμονται τα δικά μας χρήματα, γιατί δε θα επιτρέψουμε την εκ νέου είσπραξη χρημάτων για τις υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη. Γιατί είμαστε αντίπαλοι με το πολιτικό προσωπικό του δικομματισμού που προσφέρει τα πάντα για την κερδοφορία της ολιγαρχίας.

Γιατί υπάρχει λύση. Λύση προς όφελός των λαϊκών στρωμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίλυση του πολιτικού προβλήματος, πρέπει να γίνει αλλαγή στο συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, πρέπει τα στηρίγματα της αντιλαϊκής πολιτικής να χάσουν. Στην πορεία του άλλου δρόμου ανάπτυξης θα έχουμε κατακτήσεις, θα λύνουμε προβλήματα. Η οριστική λύση θα εξαρτηθεί από το επίπεδο που θα βρίσκεται το κίνημα, αν θα έχουμε λαϊκή εξουσία που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Αγαπητοί μου φίλοι,

Σε λίγες μέρες καλείστε να επιλέξετε την επόμενη τοπική αρχή. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία. Είναι η ώρα της πολιτική τιμωρίας τους να καταδικαστούν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Ψηφίστε  αυτούς που βρίσκονται δίπλα σας στους αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια αποκάλυψαν με σταθερότητα τα αντιλαϊκά μέτρα και τις αποφάσεις τους και αντέδρασαν μαζί με το λαϊκό κίνημα στην πολιτική τους. Υποστηρίξαμε σταθερά τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για τους παιδικούς σταθμούς, για τα πολιτιστικά ιδρύματα, τους ελεύθερους χώρους, για να δημιουργηθούν μεγάλα πάρκα στον Ριγανόκαμπο, την Αρόη, την Ακτή Δυμαίων, το κυκλοφοριακό, την παραλιακή ζώνη, το λιμάνι απαιτώντας ελεύθερη και κοινόχρηστη όλη την παραλιακή ζώνη, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το Παμπελοποννησιακό, το κολυμβητήριο της Αγυιάς, για την αντισεισμική προστασία της πόλης, για την υπογειοποίηση των πυλώνων υψηλής τάσης και εναέριων δικτύων, την άμεση αποκατάσταση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας».

Υπερασπιστήκαμε τη δημόσια περιουσία από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, αγωνιστήκαμε να κλείσει η τοξική βόμβα της «Ξερόλακας», να μην ιδιωτικοποιηθεί η διαχείριση των απορριμμάτων, που θα τριπλασιάσει το χαράτσι  των τελών καθαριότητας, για να κερδίσουν οι «πράσινοι» επενδυτές. Παλέψαμε για την απομάκρυνση εργοστασίων που δραστηριοποιούνται μέσα σε κατοικημένες περιοχές κάνοντας την ζωή τους δύσκολη.

Δεν υπάρχει αγώνας εργαζομένων, μικρομεσαίων, νεολαίας που να μην συμπαραταχθήκαμε μαζί τους.

Μαζί με τους εργαζόμενους στον Δήμο αγωνιστήκαμε για την κατάργηση όλων των αντεργατικών ρυθμίσεων, για να έχουν οι εργαζόμενοι σταθερή, μόνιμη εργασία με πλήρη δικαιώματα.

Εκτός από μας, την ψήφο σας διεκδικούν και οι άλλοι. Οι κ.κ. Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος, Δημαράς είναι οι πολιτικοί εκφραστές της κυρίαρχης αντίληψης. Συμβάλουν, αγωνίζονται για να’χουμε κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ., δεν διαφωνούν με την πολιτική που εφαρμόζεται. Το αντίθετο. Είναι μέρος του προβλήματος.

Ο καθένας τους έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που χρησιμοποιούνται για να μην διαταραχθεί η κυριαρχία των οικονομικών συμφερόντων στην πόλη μας και γενικότερα.

Οι διαφορές μεταξύ τους, είναι ασήμαντες. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο πυρήνας της πολιτικής τους σκέψης είναι πανομοιότυπος λες και βγήκαν από το ίδιο καλούπι. Είναι πρόσωπα του συστήματος και των μηχανισμών, δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με τις αξίες του λαϊκού κινήματος. Είναι πολιτικοί αντίπαλοι του λαού. Εφάρμοσαν την πολιτική τους και ο πατραϊκός λαός βιώνει το αποτέλεσμα. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα χάνουν συνεχώς, ενώ οι κατέχοντες αυξάνουν συνεχώς κέρδη και προνόμια.

Εμφανίζονται σαν υπερασπιστές της ΄΄τοπικής κοινωνίας΄΄, προσπαθούν να εξαπατήσουν τον λαό παρουσιαζόμενοι ως υπερκομματικοί και δήθεν ανεξάρτητοι.

Ντρέπονται άραγε, για τα κόμματα στα οποία ανήκουν; Για τα κόμματα που τους στηρίζουν; Για την πολιτική που υπηρετούν; Ή μήπως να ντρέπονται τα κόμματα για τους υποψηφίους τους;

Οι ίδιοι και οι παρατάξεις τους, είναι λένε για τα τοπικά, ότι θα αντιμετωπίσουν τα απλά, αυτά που δεν έγιναν μέχρι σήμερα στην πόλη μας. Κύριοι είστε υποκριτές, το να λέτε ότι δεν ασχολείστε με την πολιτική, είναι πολιτική, πολιτική που δεν θέλει να διαταραχθεί το σύστημα, το κυρίαρχο κοινωνικοοικονομικό κατεστημένο. Δεν θέλετε να ανατραπεί αυτή η πολιτική γιατί την θεωρείται σωστή, γι’αυτό από την επόμενη των τοπικών εκλογών, συστρατεύεστε στα κόμματά σας, εντάσσεστε στις επιτροπές στήριξής τους. Τώρα κρύβεστε.

Όλα τα μεγάλα ζητήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκαν από τις παρατάξεις τους. Συμφωνούν με την αυτοχρηματοδότηση του εθνικού οδικού δικτύου και την επιβολή διοδίων. Συμφωνούν στην λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς από τον ιδιωτικό τομέα.     Οι παρατάξεις τους απάλλαξαν την κυβέρνηση από την στοιχειώδη υποχρέωσή της να λειτουργεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο δωρεάν προς όφελος της νεολαίας και μετέφεραν την δαπάνη λειτουργίας στον Δήμο, δηλαδή στους πατρινούς.

Συμφωνούν με τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, ψηφίζουν αυξήσεις σ’ αυτά όταν δεν επαρκεί η χρηματοδότησή τους, χρησιμοποιούν προσωπικό με σύμβαση έργου, δεν διεκδικούν την πλήρη κάλυψη των αναγκών της πόλης μας σε παιδικούς σταθμούς.

Αυτοί που με την πολιτική τους οδήγησαν χιλιάδες πατρινούς στην απορία, αυτοί που δημιουργούν οικονομικά αδύνατους και ανασφάλιστους, έρχονται σήμερα να δείξουν ΄΄ενδιαφέρον΄΄ και ΄΄κοινωνικό πρόσωπο΄΄. Φτιάχνουν Δημοτικά Ιατρεία, όπου οι ανασφάλιστοι θα ΄΄ξεματιάζονται΄΄ από τον εθελοντή γιατρό δυο φορές την εβδομάδα.

Αντί οικονομικής ανεξαρτησίας, συναγωνίζονται ποιος θα  προσφέρει «ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας». Ένα δίχτυ που θα σταματά τον άνθρωπο του μόχθου ένα χιλιοστό πριν προσκρούσει θορυβωδώς στην απόλυτη εξαθλίωση. Καθιερώνουν τον θεσμό της φτώχειας.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ- ΦΤΩΧΟΥΣ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χρόνια τώρα οι δυνάμεις του δικομματισμού ψηφίστηκαν και ξαναψηφίστηκαν, σε γέλασαν. Εφάρμοσαν την πολιτική τους και εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι, βλέπουμε ότι αυτοί που επωφελήθηκαν είναι οι λίγοι, αυτοί που έχασαν είναι οι πολλοί. Λένε ότι θα βρεθούνε τώρα κοντά σου μα που ήταν όταν απεργούσαν οι εργάτες, οι εργαζόμενοι καθαριότητας για το ανθυγιεινό επίδομα, που ήταν όταν ο λαός μας αγωνιζόταν για να έχει κάτι καλύτερο; Για να αποκρούσει την ολομέτωπη επίθεση της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της;

Η πορεία αυτή μπορεί να αλλάξει. Όχι απ’ αυτούς που θεωρούν τις εκλογές καλλιστεία και διαγωνίζονται για την ομορφιά τους. Ούτε απ’ αυτούς που θυμήθηκαν τώρα ότι υπάρχει λαός, υπάρχουν γειτονιές, υπάρχουν προβλήματα σε αυτή την πόλη.

Αν θα αλλάξει κάτι αυτό θα γίνει με την ενίσχυση του άλλου πόλου. Δεν είμαστε σαν κι αυτούς, εμείς δεν βάλαμε ούτε θα βάλουμε το χέρι μας στο μέλι. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί το Κ.Κ.Ε. που μας στηρίζει και οι ριζοσπάστες αγωνιστές.

Αυτοαπασχολούμενε – επαγγελματία – βιοτέχνη – μικρέμπορε,

Οι δήμαρχοι του δικομματισμού απέδειξαν όπως και οι κυβερνήσεις τους, πως όσο φιλικοί είναι με τους ισχυρούς μονοπωλιακούς ομίλους τόσο εχθρικοί είναι με το δικό σου εισόδημα, τις ανάγκες και την προοπτική σου.

Σου επιβάλλουν πρόσθετη και υψηλή δημοτική φορολογία, δίπλα στην κρατική και στη θηλιά των τραπεζών. Σου ζητάνε να σκύψεις το κεφάλι και να δεχτείς αδιαμαρτύρητα την καταστροφή σου.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Δεν έχεις ανάγκη από τα ΄΄κούφια΄΄ λόγια των κ.κ. Κατσικόπουλου-Χριστόπουλου-Δημαρά. Είναι αντίπαλοί σου. Δεν θα τους βρεις ποτέ δίπλα σου σε αγώνες ενάντια στους μονοπωλιακούς ομίλους για την αύξηση του εισοδήματός των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ

Νέες και νέοι,

Σου τσαλακώνουν τα όνειρα, σου χαϊδεύουν τα αυτιά για την ανεργία που είναι υπεύθυνη η πολιτική τους. Έχουν στόχο να σου πάρουν την ψήφο. Στάσου όρθιος γιατί έχει αξιοπρέπεια, θέλουν να σου πάρουν τη συνείδηση στην κάλπη.

Μετά τις εκλογές θα σου λένε ότι είσαι κόστος, απασχολήσιμος, δια βίου μαθητευόμενος. Οι ανάγκες σου θα γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας. Τα εμπορεύονται όλα: γήπεδα, χώρους πολιτισμού, δημοτικούς χώρους, πλατείες, υγεία, παιδεία, σε θέλουν στο περιθώριο.

Με την ψήφο σας

δώστε απάντηση αντίστασης

και όχι υποταγής

στείλτε τους στο περιθώριο

Εργαζόμενες – εργαζόμενοι – συνταξιούχοι,

Σας θεωρούν κόστος, απασχολήσιμους, σας συνθλίβουν και σας στερούν ολοένα και περισσότερα δικαιώματά σας. Σας θεωρούν τους πλουσιότερους της χώρας μας και γι’ αυτό βάζουν το χέρι τους στην τσέπη σας, παίρνουν από τους φτωχούς και τα πάνε στην πλουτοκρατία.

Ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντηση

Ας τους κάνουμε το βράδυ των εκλογών

να χάσουν τον ύπνο τους

Αυτοί που εμποδίζουν την ευημερία του πατραϊκού λαού που στερούν την ευτυχία των παιδιών μας δεν πρέπει να είναι στο τιμόνι της πόλης μας.

Δεν είναι δικό σου το δίλημμα ποιος από τους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας θα είναι στο δεύτερο γύρο. Αυτό είναι το δίλημμα της πλουτοκρατίας. Στείλε την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δεύτερο γύρο για να μην έχεις κανένα δίλημμα με ποιον θα βαδίσεις στις 7 και στις 14 Νοέμβρη και στους αγώνες που έρχονται.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Αγαπητοί μου φίλοι,

Δυο δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο ένας είναι να ψηφίσεις αυτούς που ευθύνονται για τα προβλήματα σου τις παρατάξεις του δικομματισμού. Θα πουν ότι τους επιβράβευσες για τα μέτρα που πήραν, τους έδωσες εντολή να πάρουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα.

Η ψήφος στην ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα βάλει στην προμετωπίδα του Δήμου ΣΤΟΠ στα χαράτσια και τη φοροεισπρακτική πολιτική, θα βάλει φραγμό στη λεηλασία του εθνικού πλούτου, θ’ ανοίξει το δρόμο, θα δώσει ελπίδα σε κάθε λαϊκό άνθρωπο. Για να μπορούν να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα υπέρ της λαϊκής οικογένειας.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ. ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΝΩ Ο ΛΑΟΣ

ΚΑΤΩ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.