Χωρίς εικόνα

Για τις επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010 Γραμματεία 0

Κοινή ανακοίνωση για το θέμα των επικείμενων αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ εξέδωσαν οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”: Νίκος Καραθανασόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χρήστος Τσαντής Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Κώστας Πελετίδης Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, Αλέκος Θανόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γιώργος Τσουμπρής Υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου.

Χωρίς εικόνα

Πολιτική τζόγου από την κυβέρνηση

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αφού δεν άφησε τίποτα όρθιο, σε βιοτικό επίπεδο και δικαιώματα, αφού έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους κατά κύριο λόγο νέους στην ανεργία, επιχειρεί τώρα να στρέψει τα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης και των βάρβαρων μέτρων, στην αναζήτηση “λύσεων” μέσω του τζόγου.

Χωρίς εικόνα

Ναρκωτικά: Η άμεση λύση για την αντιμετώπιση παραμένει η πρόληψη, η θεραπεία και η κοινωνική επανένταξη

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η εξάρτηση πολλών από τις ταξικές ουσίες, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, η δε επιμονή από την σημερινή αλλά και από την χθεσινή κυβέρνηση στη διαχείριση και διατήρηση του προβλήματος αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα αδιέξοδη. Με την πρόληψη, την θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη είναι δυνατή η άμεση και ρεαλιστική αντιμετώπιση του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού θέματος.

Χωρίς εικόνα

Κυβέρνηση και τρόικα ετοιμάζουν το ξεκλήρισμα και τον αφανισμό των μικρομεσαίων Ε.Β.Ε.

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010 Γραφείο τύπου 0

Η αδίσταχτη συμμαχία κυβέρνησης και τρόϊκας για την μόνη ανάπτυξη που ενδιαφέρονται είναι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, παίρνουν μέτρα για να φτηναίνουν την εργατική δύναμη, καταστρέφουν τους αυτοαπασχολούμενους.

Χωρίς εικόνα

Νόμος για τις εκλογικές δαπάνες: Μανδύας η διαφάνεια για γενικότερους αντιδραστικούς στόχους

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010 Γραφείο τύπου 0

Ο νόμος για τις εκλογικές δαπάνες που ψηφίστηκε, υποκριτικά προβλήθηκε ότι θα “εξυγιάνει το πολιτικό σύστημα” από το “μαύρο χρήμα”, στην πραγματικότητα όμως είναι πολιτική παγίδα και ανοίγει δρόμους κρατικής παρέμβασης στο εσωτερικό των κομμάτων. Αν ήθελαν την διαφάνεια θα ονομαστικοποιούσαν τις μετοχές των επιχειρήσεων.