Χωρίς εικόνα

Το θέμα της απόλυσης των εργαζόμενων με προγράμματα stage έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απολύει δεκάδες χιλιάδες νέους εργαζόμενους, που για χρόνια απετέλεσαν αντικείμενα εκμετάλλευσης με τα προγράμματα stage. Υπεύθυνοι της κατάστασης είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Ε.Ε., η Ν.Δ., οι παρατάξεις του δικοματισμού στηνΤοπική Αυτοδιοίκηση και η εργατική αριστοκρατία της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. Μόνος τρόπος αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης ο αγώνας με το Π.Α.ΜΕ. και τα ταξικά συνδικάτα.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα των απολύσεων στην εφημερίδα ¨ΗΜΕΡΑ¨ έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Μετά την μη καταβολή των δεδουλευμένων, τις παραβιάσεις της συλλογικής σύμβασης και την παράνομη παρακράτηση εισφορών των εργαζομένων στην εφημερίδα “ΗΜΕΡΑ”, ο όμιλος Καμπέρου προχώρησε στην απόλυσή τους.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της δημιουργίας νέου Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (ΣΥΛ) του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας στους Μύλους Αγ. Γεωργίου έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δ.Α.Σ. “Πάτρα Μπροστά”

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Το ΚΤΕΛ νομού Αχαΐας για πολλά χρόνια, προσπαθεί να εγκαταστήσει νέο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (ΣΥΛ) στους Μύλους του Αγίου Γεωργίου, παρά το γεγονός ότι έτσι παραβιάζεται ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός της Πόλης και η λειτουργία του σταθμού επιβαρύνει σε υπέρμετρο βαθμό κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή.