Χωρίς εικόνα

64 χρόνια μετά το ολοκαύτωμα σε Χιροσίμα – Ναγκασάκι αναγκαία παραμένει η καταδίκη των ιμπεριαλιστών για τα εγκλήματά τους σε βάρος της ανθρωπότητας.

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009 Γραφείο τύπου 0

Η ΗΠΑ είναι η πρώτη και μοναδική χώρα στον κόσμο που έκανε χρήση ατομικών όπλων. Μαζί με τις άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις (Ε.Ε., Ρωσία), είναι επικίνδυνοι και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσεις, να προχωρήσουν σε επεμβάσεις και χρήσεις πυρηνικών όλπων. Μέσα σ΄αυτή την σκληρή πραγματικότητα ο αγώνας του καθενός και όλων των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό προβάλει μονόδρομος για την ευτυχία των λαών, την σωτηρία της ανθρωπότητας, την ειρήνη.

Χωρίς εικόνα

Ο Πατραϊκός λαός απαιτεί την άμεση κατασκευή και λειτουργία του κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009 Γραφείο τύπου 0

Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον επικεφαλή της Κ. Πελετίδη και τα στελέχη της Α. Αντωνόπουλο και Χ. Κορδά για το θέμα της εγκατάλειψης που υπάρχει στο κατεστραμμένο κολυμβητήριο της Αγυιάς. Ανέδειξαν τις ευθύνες της Κυβέρνησης – Δημοτικής Αρχής και κάλεσαν τον πατραϊκό λαό σε αγώνα, προκειμένου να επιβάλλουν την άμεση κατασκευή του.

Χωρίς εικόνα

Γεμάτο κακοτεχνίες το έργο Διακονιάρη

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009 Γραφείο τύπου 0

Από το 1960 το ρέμα του Διακονιάρη έπνιγε τους πατρινούς. Μετά από 50 χρόνια το έργο στον Διακονιάρη γεμάτο κακοτεχνίες μπορεί να ξαναπνίξει την Πάτρα! Υπεύθυνοι οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που παρέδωσαν τα μεγάλα έργα στο ιδιωτικό μεγαλοκατασκευαστικό κεφάλαιο. Εκ του αποτελέσματος κρινόμενο προβάλλει αναγκαίο, η εφαρμογή άλλης πολιτικής, που θα δημιουργήσει Δημόσιο Κατασκευαστικό Φορέα, για να έχουμε έργα, τεχνικά άρτια, φθηνά και έγκαιρα χρονικά περαιωμένα. Το επιστημονικό, τεχνικό εργατικό δυναμικό υπάρχει. Οι πολιτικοί συσχετισμοί πρέπει να αλλάξουν για να έχουμε λαϊκή εξουσία.