Χωρίς εικόνα

Ιδιωτικοποιούν την ΕΥΑΘ. Ούτε μισή μετοχή σε ιδιώτες

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Για να μη χάνονται τα ποτάμια στη θάλασσα, και να μην τα βρωμίζουν οι επιχειρήσεις των κεφαλαιοκρατών. Για να ποτίζονται οι καλλιέργειες που θα τρέφουν το λαό. Για να έχει καθαρό και αρκετό νερό κάθε χωριό, κάθε γειτονιά, κάθε σπίτι. Για το δικαίωμα του λαού στη ζωή, δεν πρέπει να δοθεί ούτε μισή μετοχή της ΕΥΑΘ σε ιδιώτη.

Χωρίς εικόνα

Βαρβαρότητα δίχως όρια. Η κυβέρνηση της ΝΔ κόβει τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Μ ε την ψήφο 50 κυβερνητικών βουλευτών «πέρασε» στη βουλή η τροπολογία που οδηγεί στο «τσεκούρωμα» του ασφαλιστικού καθεστώτος των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. Τα πυρά των βουλευτών του ΚΚΕ που την καταψήφισαν δέχτηκε η επαίσχυντη τροπολογία.Επί των «τύπων» η αντίθεση των υπόλοιπων κομμάτων.

Χωρίς εικόνα

Οι εξελίξεις γύρω από την διαχείριση των στερεών απορριμμάτων στην Πάτρα

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Σε καταγγελία της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ και της Δημοτικής Αρχής ΠΑΣΟΚ, στο θέμα της διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων με κατασκευή και λειτουργία μεγάλου εργοστασίου επεξεργασίας, προχώρησαν τα στελέχη της Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Κ. Πελετίδης, Α. Αντωνόπουλος, Χ. Κορδάς. Θεωρούν ότι αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε οικονομική αφαίμαξη τους εργαζόμενους και κατέθεσαν δική τους πρόταση που η υλοποίησή του αποβαίνει υπέρ του Πατραϊκού λαού.

Χωρίς εικόνα

Καμώνεται τη θυμωμένη η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στο θέμα των βαρέων και ανθυγιεινών

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Αυτοί που συμμετείχαν στην επιτροπή Μπεχράκη, που έβγαλε το πόρισμα για την κατάργηση των Β.Α.Ε., θύμωσαν… τώρα με την κυβέρνηση της ΝΔ, που προχωρεί σε καρατόμησή τους. Παριστάνουν τους αφελείς που δεν ήξεραν ότι συμμετοχή σημαίνει τί και πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι.

Χωρίς εικόνα

Το δάσος της Στροφυλιάς να γίνει δημόσια περιουσία

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Το δάσος της Στροφυλιάς μπορεί να γίνει δημόσια περιουσία και να σταματήσει η εκμετάλευσή του από ιδιωτικά συμφέροντα, που το βλέπουν ως φιλέτο. Τα δάση, οι ακτές και ο αιγιαλός ανήκουν στον λαό και αυτός πρέπει να τα απολαμβάνει.

Χωρίς εικόνα

Συμπαράσταση στους απολυμένους του μουσείου Πάτρας από το ΠΑΜΕ

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του νέου αρχαιολογικού μουσείου Πάτρας έξι εργαζόμενοί του απολύθηκαν. Ο πολιτισμός τους δεν αναγνωρίζει την ύψιστη ανάγκη ενός ανθρώπου, την εργασία. Συμπαραστάτες στο δίκαιο αίτημά τους η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», το ΠΑΜΕ, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος που κατέθεσε αναφορά στη βουλή γι΄αυτό το θέμα.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της εγκατάστασης πυλώνων υψηλής τάσης και εναέριων δικτύων στην Πάτρα, στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Δ.Α.Σ «ПАТРА МПРОΣΤΑ»

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Οι πυλώνες υψηλής τάσης και τα εναέρια δίκτυα που θέλει η ΔΕΗ, να εγκαταστήσει στις περιοχές του Δήμου Πατρέων θα προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και στο περιβάλλον γι΄αυτό προτείνουμε την υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ. Στο δίλημμα διασφάλιση των κερδών της ΔΕΗ Α.Ε. ή διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, της υγείας των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος εμείς επιλέγουμε το δεύτερο.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα των προβλημάτων που δημιουργούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Δ.Α.Σ «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Με την απελευθέρωση του νευρολογικού χώρου των τηλεπικοινωνιών στις ιδιωτικές εταιρίες, πλημμύρισε και η Πάτρα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Η ασύδοτη δράση τους έχει επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία. Η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» φέρνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αγωνίζεται και προτείνει τρόπους επίλυσης και αυτού του προβλήματος.

Χωρίς εικόνα

Η βάρβαρη επιχείρηση σε βάρος των προσφύγων στον καταυλισμό της Αγυιάς

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Κυβέρνηση – Νομαρχία – Δήμος σε πλήρη συμπόνια προχώρησαν στην βάρβαρη επίθεση τους ενάντια στους Πρόσφυγες. Αυτοί που διατήρησαν τον άθλιο καταυλισμο επί 12 χρόνια, δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα των Προσφύγων. Δεν μπορούν να μιλούν για ανθρωπισμό.

Χωρίς εικόνα

Αποχώρησε η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» από την φιέστα του κ. Φούρα για την κατάσταση υγείας στην περιοχή μας

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Ενώ η υγεία του πατραϊκού λαού υποβαθμίζεται συνεχώς, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιγαντώνουν με την πολιτική τους τον επιχειρηματικό τομέα, εμπορευματοποιούν την υγεία. Οι «φιέστες» τους έχουν ως σκοπό το ποιος θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Υπάρχει λύση πρέπει να απομονοθούν.

Χωρίς εικόνα

Κολυμβητήριο Αγυιάς και η έλλειψη Κυβερνητικού και Δημοτικού ενδιαφέροντος

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Το κολυμβητήριο της Αγυιάς και οι γύρω αθλητικές εγκαταστάσεις χρόνια τώρα παραμένουν κατεστραμμένα και σε άθλια κατάσταση εξαιτίας των κυβερνήσεων και των Δημοτικών Αρχών.

Χωρίς εικόνα

Οι προτάσεις της Ν.Α.Σ. και της Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» για την διαχείριση των απορριμμάτων

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Με κοινή συνέντευξη τύπου οι επικεφαλείς της Ν.Α.Σ. και της Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. κ. Στάθης Κεραμιδάς και Κώστας Πελετίδης παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την διαχείριση των απορριμμάτων. Με τις προτάσεις αυτές εξασφαλίζεταιι μακροπρόθεσμα η λύση του σχετικού προβλήματος με όσο το δυνατό μικρότερη επιβάρυνση του λαού και του περιβάλλοντος.

Χωρίς εικόνα

H καταστροφή του Σταδίου της Παναχαϊκής και η εκεί δημιουργία Εμπορικού Κέντρου

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Οι «επιχειρηματικές» πρωτοβουλίες, που θα καταστρέψουν το Στάδιο της Παναχαϊκής, για να δημιουργήσουν εκεί ένα θηριώδους μεγέθους Εμπορικό Κέντρο, εκτός των συνεπειών στον στενό αθλητικό τομέα θα έχει πολλαπλές επιπτώσεις και στην γενικότερη ζωή της πόλης μας.