Χωρίς εικόνα

Οι 37 εργαζόμενοι της Μπάντας και οι συκοφαντίες της Δημοτικής Αρχής του κ. Φούρα

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Μετά την αποκάλυψη του αντεργατικού προσωπείου της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Φούρας τρέχει να συκοφαντήσει τον αγώνα των εργαζομένων με ψέμματα, προχωρεί σε ανέντιμη πολιτική επίθεση κατά της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και με λαθροχειρίες στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθεί να εμφανίσει όλους συνενόχους του στον αντεργατικό κατήφορο. Η πραγματικότητα τον διαψεύδει και αποκαλύπτει τον ρόλο του.

Χωρίς εικόνα

Η Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Πάτρας

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Ο χωροταξικός σχεδιασμός δεν είναι μια κοινωνικά ουδέτερη τεχνοκρατική διαδικασία. Στοχεύει στην οργάνωση του χώρου σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις επιλογές της άρχουσας τάξης. Οι κυρίαρχες πρόνοιες της μελέτης αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Πάτρας δεν θα αναστείλουν (όσο θα τους είναι δυνατό) το εν λόγω σχέδιο ούτε την πορεία τους για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων της πόλης μας, ενώ θα επεκτέινουν τις δυνατότητες μεγάλων επιχειρήσεων να κυριαρχήσουν παραπέρα σε βάρος των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην Ξερόλακα στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009 Γραφείο τύπου 0

Ο ΧΥΤΑ στην Ξερόλακα έχει κορεσθεί, δεν τηρούνται τα μέτρα, που προβλέπονται στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Ο χώρος λειτουργεί ως σκουπιδότοπος και όχι ως οργανωμένος ΧΥΤΑ με όλες τις συνέπειες, που αυτό συνεπάγεται. Απαιτούμε την άμεση λύση του προβλήματος που ταλαιπωρεί γαι χρόνια τους κατοίκους του Αρκτικού Διαμερίσματος.

Χωρίς εικόνα

Το θέμα των 37 εργαζομένων στην μπάντα του Δήμου Πατρέων έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2009 Γραφείο τύπου 0

H Δ.Α.Σ. «ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» στηρίζει τον αγώνα των 37 εργαζομένων της μπάντας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Απαιτεί την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους για την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, την εφαρμογή της κλαδικής συλλογικής σύμβασης και την πλήρη ικανοποίηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων τους.