Ατομικές ειδοποιήσεις για εξόφληση προστίμων για στάθμευση

Νέα επίθεση της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ στις τσέπες των Πατρινών.

Ο κ. Φούρας εν μέσω σεισμών, καλεί με ατομικές ειδοποιήσεις τους πατρινούς να πληρώσουν το χαράτσι των κλήσεων από το 1996!!!

Ο κ. Φούρας προφανώς δεν πιστεύει ότι η ανεργία, η φτώχεια, η ακρίβεια, τα δάνεια έχουν κάνει την ζωή των πατρινών δύσκολη. Δεν πιστεύει ότι ο σεισμός πρόσθεσε επιπλέον προβλήματα. Γι’ αυτό και καλεί τους πατρινούς να εξοφλήσουν πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί από το 1996!

Το σκηνικό το έχουμε ξαναζήσει. Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ είτε με Καράβολα είτε με Φούρα. Η πολιτική τους δεν τους επιτρέπει να απαιτήσουν αυτά που χρωστά το κράτος στην πόλη μας, ούτε φυσικά αυτά που δικαιούται. Αυτό που τους φαίνεται εύκολο είναι να επιτεθούν στον Πατραϊκό λαό και να του κάνουν οικονομική αφαίμαξη. Αυτό το πετυχαίνουν με αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Με δάνεια που όμως θα αρχίσουν να εξοφλούνται από την 01/01/2011 κάνοντας τις τράπεζες πλουσιότερες, και τον Πατραϊκό λαό φτωχότερο. Ήδη αφαίρεσαν 3 εκατομμύρια ευρώ με την εγκατάσταση των παρκόμετρων, ενώ δεν άφησαν πατρινό χωρίς επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση.

Το κυκλοφοριακό δεν λύθηκε. Αποδείχθηκε στην πράξη για ποιο λόγο δεν δέχθηκαν την πρότασή μας για δωρεάν δίωρη στάθμευση.

Μη λύνοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα, «σπρώχνουν» τους πατρινούς σε παραβάσεις για να ‘ρθουν μετά να επιβάλλουν πρόστιμα και να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

Καλούμε τον πατραϊκό λαό να αντισταθεί στην οικονομική επιδρομή του κ. Φούρα. Να μην πληρώσει κανείς. Δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα αυτοί που τον καταταλαιπωρούν για χρόνια με το κυκλοφοριακό, να του ζητούν και τα «ρέστα». Είναι υπόλογοι στους Δημότες η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ γιατί η πόλη μας στερείται Μαζικών Μέσων Μεταφοράς, Δημόσιων και αξιόπιστων. Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο δεν θα ήταν αναγκαία η μετακίνηση με Ι.Χ. και ως εκ τούτου δεν θα είχαμε και κυκλοφοριακή συμφόρηση με όλα τα επακόλουθα.

Δρόμος για να λυθεί το κυκλοφοριακό και να απαλλαγούμε από τους φορομπήχτες υπάρχει, απαιτείται η απομάκρυνση των δυνάμεων του δικομματισμού από την εξουσία και η εγκαθίδρυση λαϊκής εξουσίας. Άμεσα πρέπει να ενισχυθεί ο ριζοσπαστικός πόλος.