Αύξηση των δημοτικών τελών κατά 6%

Η Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Φούρα εφαρμόζοντας σταθερά την πολιτική της, επιτίθεται για μια ακόμη φορά στις τσέπες του Πατραϊκού λαού κάνοντας οικονομική αφαίμαξη αυτή τη φορά με αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 6%.

Σε άμεση συνεργασία με την Κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιούν την πολιτική τους θέση, ότι οι δημότες για κάθε υπηρεσία που τους παρέχεται πρέπει να ξαναπληρώσουν. Με επιχειρήματα διάτρητα και χιλιοειπωμένα, θέλουν να περάσουν την αντίληψη ότι η όποια αύξηση δαπανών από τον Δήμο πρέπει να καλύπτεται από τους πατρινούς.

Η αύξηση των δημοτικών τελών, είναι συνέχεια της ληστρικής επιδρομής μέσω των παρκόμετρων, είναι συνέχεια του δανείου 2.500.000 ευρώ που θα αποπληρώνεται από την επόμενη Δημοτική Αρχή, καθώς και του δανείου 7.500.000 ευρώ που επίσης θα αρχίσει να αποπληρώνεται από το 2010.

Ο Πατραϊκός λαός πλήρωσε, υφίσταται την πιο άδικη και άγρια φορολογία. Απαιτεί να του επιστρέψουν αυτά που δικαιούται και είναι το σύνολο των δημοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα και του ΠΑΣΟΚ χθες χρωστούν στους δήμους 1 τρις δραχμές από παρακρατημένους πόρους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Τ.Α.). Έχουν υποχρεώσει να δώσουν στην Τ. Α. το 6% του κρατικού προϋπολογισμού και όχι το 2,9% που δίνουν σήμερα. Στερούν υπηρεσίες από τον λαό για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της πλουτοκρατίας.

Καλούμε τον Πατραϊκό λαό σε αγώνα για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, να μειωθούν οι γαλαζοπράσινοι, να ενισχυθεί ο αγωνιστικός πόλος.

Άμεσα απαιτούμε μηδενικές αυξήσεις σε μια προοπτική κατάργησης των ανταποδοτικών τελών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.