Η Δημοτική Αρχή στο μπλόκο των αγροτών & κτηνοτρόφων της Αιγιάλειας στηρίζοντας τον αγώνα & τις διεκδικήσεις τους

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, σήμερα το πρωί, στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αιγιάλειας, που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους, στο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, διεκδικώντας, από τη κυβέρνηση, άμεσα μέτρα για τη στήριξή τους.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους στο μπλόκο, τόνισε:

«Εκ μέρους του Δήμου Πατρέων είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στις διεκδικήσεις σας. Είμαστε δίπλα σας γιατί ο αγώνας σας είναι αγώνας και του Δήμου της Πάτρας και των κατοίκων της πόλης μας. 

Ο αγώνας για να υπάρχουν καλλιέργειες, να υπάρχει αγροτική παραγωγή, να υπάρχουν τρόφιμα, είναι αγωνία και των εργαζομένων. Είναι αγωνία όλων.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, ξέρουμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος σας και σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχουμε. Δεν θα αφήσουμε να ξεκληριστεί η αγροτιά, η οποία μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, τους εργαζόμενους που εργάζονται σε συνθήκες δύσκολες, είναι καιρός να κανουν κουμάντο στον τόπο μας, για μπορούμε να δούμε άσπρη μέρα και να μην περνά ο ένας χρόνος μετά τον άλλον και να συνεχίζουμε να ζούμε δύσκολα. Καλή συνέχεια στον αγώνα».

 

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου.