Συγχαρητήρια Δημάρχου Κώστα Πελετίδη σε αθλητές & εργαζομένους του Δήμου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παμπελοποννησιακο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο ετήσιο αθλητικό γεγονός του κλασικού αθλητισμού της χώρας: το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών (Κ23) που διεξήχθησαν για μια ακόμα φορά (την 5η συνεχόμενη) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν κι ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και επιτυχία των αγώνων.
Πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα η μεγάλη συμβολή τόσο των εργαζομένων του Δήμου στο Στάδιο που δίνουν καθημερινά όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να είναι η εγκατάσταση σε αυτό επίπεδο και να εγγυάται την άριστη και ασφαλή διοργάνωση τέτοιων μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο και τον Πρόεδρο του Παμπελοποννησιακού Βασίλη Ζώτο παρακολούθησε τους αγώνες το Σάββατο.
Στο περιθώριο των αγώνων ο Δήμαρχος είχε μακρά συνάντηση με την νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και παλιά πρωταθλήτρια του ακοντισμού Σοφία Σακοράφα, στη διάρκεια της οποίας, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα του τοπικού αθλητισμού και ειδικότερα του στίβου, όπως οργανωτικά, υλικοτεχνικών εξοπλισμών και υποδομών.
Επίσης συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα της παντελούς έλλειψης κρατικής χρηματοδότησης της λειτουργίας και συντήρησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου -κατά παράβαση των συμβατικών υποχρεώσεων του κράτους- που αποτελεί και σημείο αιχμής των δίκαιων διεκδικήσεων του Πατραϊκού λαού από την κυβέρνηση.
Ο Δήμος μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες με όλους τους τρόπους, απαιτώντας την οικονομική στήριξη του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού της πόλης μας και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Με τη λήξη της πανδημίας, θα αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.