Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης  στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. για το 10ο Λύκειο

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης συναντήθηκε χθες Τετάρτη 26 Μαΐου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ.) Θανάση Γιάνναρη στα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα για θέματα που αφορούν στα σχολικά κτίρια του Δήμου μας. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, καθώς  και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤ.ΥΠ.

Μετά την παράδοση του ολοκληρωμένου φακέλου που συνέταξαν οι υπηρεσίες του Δήμου για το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίου Βασιλείου, χθες παραδόθηκε και ο φάκελος για το 10ο ΓΕΛ Πάτρας, προκειμένου να συνταχθούν οι αναγκαίες μελέτες για την ένταξη των δύο αυτών σημαντικών έργων σε πρόγραμμα κατασκευής.

Στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί άμεσα ο Δήμος για το Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Καμινίων, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) Πάτρας και το Μουσικό Σχολείο Πάτρας, 

Ειδικότερα για το Μουσικό Σχολείο, έγινε εκτενής συζήτηση και ανάλυση των εμποδίων  που δυσκολεύουν την κατασκευή του και καταρτίστηκε πλάνο και χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την συντομότερη δυνατή άρση τους.

Τέλος, εκτός από την αίθουσα προκάτ για την επέκταση του Νηπιαγωγείου Σαραβαλίου που εγκρίθηκε ήδη κι αδειοδοτήθηκε, η Πάτρα είναι πρώτη στη λίστα για την άμεση διάθεση τεσσάρων ακόμη αιθουσών προκάτ για το 31ο Νηπιαγωγείο (Εγλυκάδα), το 7ο Νηπιαγωγείο (Σούλι), το 23ο Νηπιαγωγείο (Μπεγουλάκι) και το 51ο Νηπιαγωγείο (Κρύα Ιτεών).