Ευχές στον εργαζόμενο Μάκη Λαμπίρη ο οποίος συνταξιοδοτείται

Τα καλύτερα λόγια και τις καλύτερες ευχές άκουσε, σήμερα το μεσημέρι, από τους συναδέλφους του στον Ηλεκτροφωτισμό του Δήμου, o εργαζόμενος Μάκης Λαμπίρης, ο οποίος συνταξιοδοτείται.

Όλοι είχαν να πουν για το ήθος του, το πάθος του για προσφορά για να εξυπηρετηθούν οι λαϊκές ανάγκες την πόλης, την αξιοπρέπειά του, τις γνώσεις του ως τεχνίτης, την συναδελφική αλληλεγγύη που έχει επιδείξει και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει, και τον ανέφεραν ως παράδειγμα προς μίμηση.

Στην σεμνή τελετή που οργάνωσαν οι συνάδελφοι του Μάκη Λαμπίρη για να τον τιμήσουν, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Χρήστος Κορδάς και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Ελένη Αλεξοπούλου.

Ο Δήμαρχος σε ένα σύντομο χαιρετισμό είπε:

«Πίστη μας είναι ότι η εργατική τάξη είναι αυτή που χτίζει την πόλη.

Εργαζόμενοι σαν τον Μάκη Λαμπίρη ενισχύουν αυτή μας την πίστη ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Κι όταν οι άλλοι λένε να δοθούν όλα σε εργολάβους, εμείς λέμε ότι μόνο η εργατική τάξη έχει την δύναμη να δημιουργήσει χωρίς εκμετάλλευση.

Εκ μέρους της πόλης, εκ μέρους των εργαζομένων λέμε μπράβο στον Μάκη Λαμπίρη. Έτσι πρέπει να προχωρά η εργατική τάξη. Με δύναμη».