Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, χαιρέτισε σήμερα το πρωί, έξω από το Δημαρχείο, την κινητοποίηση των συλλόγων συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, χαιρέτισε σήμερα το πρωί, έξω από το Δημαρχείο, την κινητοποίηση των συλλόγων συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ που διεκδικούν από την Κυβέρνηση επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, κατώτερη σύνταξη 600 ευρώ, άμεση καταβολή συντάξεων και αναδρομικών, δωρεάν φάρμακα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία και επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας.

Ο Δήμαρχος μιλώντας στους συνταξιούχους είπε ότι η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό τους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. 

«Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να διδάσκετε ότι με τους αγώνες κατακτούνται τα δικαιώματα. 

Δεν θα μας χαρίσει κανείς τους τίποτε. Οι πολιτικές τους είναι πάντα υπέρ αυτών που έχουν τον πλούτο. Το 8ωρο και τα δικαιώματα που κατακτήσατε πάνε να τα πάρουν πίσω. Θέλουν να φέρουν 10ωρα εργασίας.

Όλοι μαζί, νεολαία και λαός να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν να ζούμε. Δουλειά με δικαιώματα, αξιοπρεπείς συντάξεις, δωρεάν δημόσια υγεία 

Οι απόμαχοι της εργασίας έχουν το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια. Ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα μας, για όλα όσα δικαιούνται οι συνταξιούχοι» τόνισε ο Κώστας Πελετίδης.