Η Δημοτική Αρχή παραβρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου στην 6η ΥΠΕ για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς και ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου, παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί στην 6η ΥΠΕ, στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. 

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι μαζί με δεκάδες σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης αγωνίζεται για διεκδίκηση άμεσων μέτρων ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας για να σωθούν ζωές.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε:

«Με την πανδημία είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση σήμερα στην πόλη μας και το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με λόγια, η κυβέρνηση οφείλει να κάνει έργα. Να ενισχυθεί άμεσα, έστω και τώρα, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Να λειτουργήσει το Νοσημάτων Θώρακος για να δοθεί μια ανάσα. Εκτός από τους ασθενείς με covid-19 υπάρχουν ασθενείς με άλλα προβλήματα που, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές, δεν μπορούν να τύχουν νοσηλείας. Να έρθουν εμβόλια για να εμβολιαστεί μαζικά ο πληθυσμός ώστε να επιτευχθεί ανοσία. Αυτά ως τώρα δυστυχώς δεν γίνονται».