ΚΟΔΗΠ: Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πατρέων, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους λιλιπούτειους μαθητές τους και για τη σχολική χρονιά

Από τον ΚΟΔΗΠ, γίνεται γνωστό, ότι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πατρέων, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους λιλιπούτειους μαθητές τους και για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Σ’ ένα περιβάλλον με σύγχρονες υποδομές και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η ευθύνη για την ασφάλεια και τη σωστή εκπαίδευση των βρεφών και των νηπίων γίνεται καθημερινή πράξη, του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου και των εργαζομένων στους Σταθμούς.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τα παιδιά προετοιμάζονται με  σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους να μεταβούν στον κόσμο των μεγάλων με τις βαλίτσες τους γεμάτες αυτοπεποίθηση και αέναη στοργή.

Τα βρεφικά τμήματα είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές των τελευταίων νόμων και με το εξειδικευμένο προσωπικό δημιουργούν μια ζεστή αγκαλιά για τα βρέφη και μια ασφάλεια στους γονείς που τα εμπιστεύονται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου.