Απάντηση στις συκοφαντίες της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ – “Ώρα Πατρών”

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας  δήλωσε :

«Για το δημοσίευμα του κ. Ρώρου σε σχέση με την προμήθεια αντισηπτικού  από τις Υπηρεσίες μας , σας κοινοποιούμε  την απάντηση της Δ/νσης Οικονομικών την οποία προσυπογράφουμε.

Κατόπιν αυτού είναι προφανές ότι ο κ. Ρώρος για άλλη μια φορά  μένει έκθετος  απέναντι  τόσο στους εργαζόμενους μας όσο  και στον Πατραϊκό λαό.

Η Δημοτική Αρχή δεν παίζει ούτε με την υγεία εργαζόμενων και δημοτών, ούτε με τα χρήματα του Πατραϊκού λαού.

Αυτό δε το γνωρίζει παρά πολύ καλά ο Πατραϊκός λαός, γιατί γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη».

                               

——————————————————————————————————————————————–

Σε συνέχεια απάντησης της Προϊσταμένης του Τμήματος των Προμηθειών –- στην Ανακοίνωση της ¨Ώρας Πατρών¨ δημοτικής παράταξης του κ. Ρώρου που αναρτήθηκε τη Δευτέρα 25/5 και την οποία προσυπογράφουμε, θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα σημεία που είτε σκόπιμα είτε από άγνοια εστιάζει ο κ.Ρώρος στην ανακοίνωσή του:

Ο Δήμος  μας με την υπάρ.1/2020 – ενιαία για όλες τις υπηρεσίες του και τα νομικά του πρόσωπα – Μελέτη  για ¨Κατεπείγουσα Προμήθεια Αναγκαίων Ειδών για την τήρηση των Μέτρων Αντιμετώπισης της Ανάγκης Περιορισμού της Διασποράς του Κορωνοϊού  Covid-19 ¨ προχώρησε σταδιακά στην προμήθεια των αναγκαίων ειδών με τις τρέχουσες τιμές και την διαθεσιμότητά τους και συγκεκριμένα για την προμήθεια αντισηπτικού: 27/03/20 (1η παραγγελία για τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και 24/04/20  (2η παραγγελία για τον Πολιτιστικό Οργανισμό –Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Πατρέων). Επομένως η σύγκριση γίνεται μεταξύ ομοειδών πραγμάτων, αλλά σε διαφορετική χρονική περίοδο, που σηματοδοτεί διαφορετικές τιμές στην αγορά.

Κατά συνέπεια οι υπηρεσίες μας κινήθηκαν με πλήρη διαφάνεια και μια ερώτησή σας σ΄αυτές αρκούσε για να πιστοποιηθεί η αλήθεια, χωρίς εντυπωσιασμούς και φανφάρες

 

 

                                                         Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

                                         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

                                                  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ