Συλληπητήρια για το χαμό του νεαρού αθλητή Νίκου Μοίραλη

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει τη βαθειά οδύνη του για τον αδόκητο χαμό, σε τροχαίο δυστύχημα, του νεαρού αθλητή Νίκου Μοίραλη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον πατέρα του Μάκη Μοίραλη, συναγωνιστή, στέλεχος των αθλητικών επιτροπών του Δήμου, στη μητέρα του, στα αδέρφια του και σε όλους τους οικείους του.

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκφράζοντας την βαθειά του θλίψη για τον χαμό του νεαρού αθλητή Νίκου Μοίραλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χάσαμε άδικα και τραγικά ένα νέο παιδί, το Νίκο. Τον ταλαντούχο, χαρισματικό, ευγενή Νίκο. Το Νίκο με το πηγαίο, μοναδικό, μετρημένο χαμόγελο, που δεν θα ξαναδούμε πια και θα το κάνουμε φυλακτό. Το Νίκο που δεν βολευόταν με τις συμβάσεις και τις ευκολίες και από πολύ μικρός ονειρεύτηκε έναν άλλο κόσμο ελεύθερο, όμορφο και δίκαιο.

Χάσαμε το Νίκο μας το γιο του κολλητού μου φίλου, του πιστού συνοδοιπόρου  στους κοινωνικούς αγώνες, του Μάκη, του πιο στενού συνεργάτη μου στον αθλητισμό, το Δήμο, παντού.

Η τραγικότητα ξεπερνάει το νου και την ψυχή και οι λέξεις αρνούνται να στοιχηθούν σε πένθιμο λόγο. Τώρα χρειαζόμαστε δύναμη για να το αντέξουμε όλοι, μαζί με το Μάκη  και τη Θέα τη Μάνα, τα αδέρφια του Νίκου την Όλγα, την Κωνσταντίνα, το Χριστόδουλο και όλους τους συγγενείς».