Χημικές τουαλέτες ανδρών και γυναικών σε κάθε λαϊκή αγορά

Σε συνέχεια των μέτρων που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή για τις λαϊκές Αγορές, τοποθετήθηκαν χθες, Μ. Τρίτη 14 Απρίλη, χημικές τουαλέτες ανδρών και γυναικών σε κάθε λαϊκή αγορά.

Οι τουαλέτες αποσύρονται στο τέλος της λαϊκής αγοράς απολυμαίνονται και στήνονται ξανά την επόμενη ημέρα σε κάθε λαϊκή.

Τα συνολικά μέτρα προστασίας από τη Δημοτική Αρχή, με εργαζόμενους από άλλες Υπηρεσίες του Δήμου και σε συνεργασία με τους Συλλόγους επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές, έχουν αποδώσει και έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο οφείλουμε όλοι να τηρούμε πιστά τα μέτρα, γιατί ο χώρος των λαϊκών αγορών είναι  χώρος που λόγω επισκεψιμότητας και  συνωστισμού είναι υψηλού κινδύνου για την διάδοση του κορωνοϊού.

Η Μεγάλη Εβδομάδα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας είναι κρίσιμη για τη συνέχεια και απαιτείται  μεγάλη προσοχή .  

Απευθύνουμε ξανά έκκληση στους συνδημότες μας να τηρούν τα μέτρα προστασίας όταν προσέρχονται στις λαϊκές αγορές.  

Αποστάσεις, μάσκες και γάντια.

Να μην κινούμαστε άσκοπα σε αυτές.

Προμηθευόμαστε τα απαραίτητα τρόφιμα και αποχωρούμε.

Προστατεύουμε την υγεία μας, την υγεία των επαγγελματιών που βρίσκονται πίσω από τους πάγκους και μας προσφέρουν φρέσκα προϊόντα  σε προσιτές τιμές στις κρίσιμες αυτές ημέρες, καθώς και την υγεία των συμπολιτών μας που προσέρχονται για να προμηθευτούν και αυτοί τρόφιμα, οπωρολαχανικά και φρούτα.

Η συμβολή όλων μας για την τήρηση των μέτρων προστασίας που έχουμε λάβει είναι ιδιαίτερα σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα, που είναι:

α)Η προστασία της υγείας πολιτών και επαγγελματιών .

β) Η συνέχιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

 

Παράλληλα καλούμε τον Πατραϊκό λαό σε όλες τις αναγκαίες δραστηριότητές του να εφαρμόζει αυτή την κρίσιμη περίοδο τα ατομικά και συλλογικά μέτρα προστασίας που όλοι γνωρίζουμε.