Ανακατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων στην Ευβοίας – Στα έργα ο Δήμαρχος

Σε πλήρη εξέλιξη και χωρίς διακοπή -ακόμα και τώρα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού- βρίσκονται στο κέντρο και τις συνοικίες του Δήμου Πατρέων, τα έργα και οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό του Πρόγραμμα και έχουν προγραμματιστεί από την Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μελά και την Αντιδήμαρχο Αναστασία Τογιοπούλου, επισκέφθηκαν χθες, Μ. Τρίτη 14 Απρίλη, τα έργα που είναι σε εξέλιξη, στην περιοχή της Λεύκας.

Συγκεκριμένα, είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Ευβοίας -μαζί με τα πεζοδρόμια- από το ύψος του Γλαύκου έως τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Λεύκας, οι εργασίες σε τμήμα της οδού Ιτεών, καθώς και στην οδό Λεύκας, ενώ απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, διαμορφώνεται ένας κοινόχρηστος χώρος.

Να σημειωθεί, ότι η οδός Ευβοίας, είχε πάνω από δέκα χρόνια να ανακατασκευαστεί, ενώ από παλιές εργολαβίες σημειώθηκαν λάθη στην εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στον δρόμο και τα πεζοδρόμια, τα οποία διορθώνονται.