ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Παραδόθηκε στην νεολαία και στους αθλητικούς φορείς

της πόλης το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο Πετρωτού

από τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη

Με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας, αλλά και ανθρώπων του Αθλητισμού παρουσιάστηκε χθες Σάββατο 23 Φλεβάρη, από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, το ανακατασκευασμένου Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Πετρωτού και παραδόθηκε αμέσως μετά για χρήση, στην νεολαία και σε αθλητικούς φορείς της πόλης.

Ο Δήμαρχος και οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γηπέδου από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων.

Απευθυνόμενος ο Δήμαρχος στους παρευρισκόμενους τόνισε: «Παραδίδουμε για χρήση στην νεολαία και σε αθλητικούς φορείς της πόλης μας ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, που για πολλά χρόνια ήταν ανενεργό και εγκαταλελειμμένο.

Ήμαστε ικανοποιημένοι γιατί θέτοντας σαν προτεραιότητα τις ανάγκες της νεολαίας και του Πατραϊκού Λαού με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον Δημοτικό Προϋπολογισμό και με την συμβολή των εργαζομένων του Δήμου, δημιουργήσαμε έναν νέο σύγχρονο ασφαλές Αθλητικό Χώρο.

Προσδοκούμε να λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής, ένας χώρος όπου οι νέοι θα αθλούνται δωρεάν και θα αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, εργαζόμενοι του Δήμου.

Επίσης ο Άγγελος Δανιήλ Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και άλλα μέλη του Δ.Σ., ο Ηλίας Λογαράς Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών και άλλα μέλη του Συνδέσμου, ο Άγγελος Σκιαδάς Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας και άλλα μέλη του Συνδέσμου, Μέλη του Ερυθρού Σταυρού, Δεκάδες Εκπρόσωποι Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Αθλητές και Αθλήτριες.

Μετά την παρουσίαση πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας, ανάμεσα στον Ίκαρο Πετρωτού και την ΑΕ Αρόης.