Γεύματα πείνας για τα παιδιά των παιδικών σταθμών

Η Δημοτική Αρχή των κεντροαριστερών δυνάμεων (ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΠΑΣΟΚ) για μια ακόμα φορά δείχνουν στη πράξη, τι εννοούν πολιτική αλλαγή.

Σε συνέχεια, του αποκλεισμού 436 παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς, της καταβολής τροφείων από τους γονείς των παιδιών, (85 ευρώ έως 150 ευρώ για το βρεφικό τμήμα και 15 ευρώ έως 120 ευρώ για το παιδικό) έχουμε τώρα γεύματα πείνας για τα παιδιά των παιδικών σταθμών.

Όπως για τα προηγούμενα έτσι και για το θέμα των γευμάτων η παράταξη του κυρίου Δημαρά και των αριστερών του ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θα προβάλει ένα σωρό δικαιολογίες για επιτρόπους κλπ. η ουσία όμως παραμένει. Όπως οι ίδιοι επανειλημμένα έχουν διατυπώσει, υπακούουν στους «αστικούς θεσμούς», τις «κυβερνητικές εντολές», δεν τους βρίσκουν σύμφωνους κορώνες του τύπου «ανυπακοή τώρα».

Η πολιτική στάση τους στο Δήμο, αποδεικνύει περίτρανα την αφερεγγυότητα αυτών των πολιτικών δυνάμεων. Δεν θα τους δεις πουθενά να κουνήσουν το δακτυλάκι τους για τα δικαιώματα των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους.

Ο Πατραϊκός λαός οφείλει και επ’ ευκαιρία αυτού του γεγονότος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Οι γονείς να μην επιτρέψουν τον υποσιτισμό των παιδιών τους. Καμία ανοχή στην πολιτική της κυβέρνησης και της τοπικής διοίκησης (ΠΑΣΟΚ- ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ). Άμεσο, επείγον καθήκον η οργάνωση της πάλης για ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου και αυτών που την εφαρμόζουν σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Οικοδομούμε την λαϊκή συμμαχία για να έρθει ο λαός στην εξουσία.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΑΤΡΑ 14/09/11