Αντεργατική στάση της Δημοτικής Αρχής

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για την συνεχιζόμενη αντεργατική της στάση. Στους 7 μήνες παρουσίας του κ. Δημαρά και της παράταξής του έδωσαν ρεσιτάλ αντεργατικής συμπεριφοράς. Με κάθε τρόπο αναζητούσαν και αναζητούν τρόπους για να διώξουν εργαζόμενους του Δήμου. Κάνοντας χρήση των αντεργατικών νομοθετημάτων, έδιωξαν εργαζόμενους και το ίδιο επιδιώκουν και με τους εννέα εργαζόμενους του Δήμου στην Αγορά Αργύρη (πρώην ΕΤΑΑ).

Ενώ η Δημοτική Αρχή έχει στα χέρια της δύο ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που δικαιώνουν τους εργαζόμενους, τους κρατάει απλήρωτους, δεν αξιοποιεί τις αποφάσεις προς όφελός τους και τελικά προωθεί την απόλυσή τους γιατί «δεν αποδέχεται την παροχή υπηρεσίας εκ μέρους τους».

Η Δημοτική παράταξη του κ. Δημαρά, όπου συμμετέχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και παριστάνουν σ’άλλους χώρους τους υπερασπιστές των εργαζομένων, ενώ γνωρίζουν ότι εκκρεμεί η έκδοση δικαστικών αποφάσεων σε αγωγές των εργαζομένων, τρέχουν να προλάβουν και δεν τους αποδέχονται ως εργαζόμενους του Δήμου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί την Δημοτική Αρχή να σταματήσει, όσος είναι καιρός, τον κατήφορο που έχει πάρει. Να διασφαλίσει την εργασία των εννέα εργαζομένων του Δήμου.

Πάτρα 20/07/2011