Παράσταση διαμαρτυρίας στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας

Την Παρασκευή στις 11:30 το πρωί αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων του ΠΑΜΕ, οι σύλλογοι συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΝΑΤ, μαζί με εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας για το αντιλαϊκό μέτρο της διακοπής της δωρεάν μετακίνησης για τους κατόχους της κάρτας ελευθέρας στα αστικά μέσα μεταφοράς.

Πρόκειται για βαρβαρότητα απέναντι σε στοιχειώδης κοινωνικές ανάγκες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τους επιχειρηματίες που εμπορεύονται το δικαίωμα στην μετακίνησή μας. Απαιτούμε τώρα να επιτραπεί η δωρεάν μετακίνηση χωρίς καμία καθυστέρηση.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, ούτε οι στοιχειώδης κοινωνικές ανάγκες μας δεν μπορούν να καλυφθούν. Το αντίθετο, καταργείται κάθε κοινωνική προστασία για να γίνουν κέρδος και εμπόρευμα.

Σήμερα είναι αναγκαίο να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, να ιδρυθεί και να λειτουργήσει Δημόσιος Φορέας Συγκοινωνιών που θα διασφαλίζει την δωρεάν μετακίνηση των λαϊκών στρωμάτων.

Πάτρα 10 / 03 / 2011

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.