Ψήφισμα καταδίκης της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων, για την επέμβαση στην Λιβύη κατέθεσε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας καταδικάζει την άδικη και βάρβαρη επίθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών κατά του λαού της Λιβύης. Οι δολοφονίες αμάχων, οι καταστροφές σε ζωτικές υποδομές, με όποιο πρόσχημα και αν γίνονται, είναι απάνθρωπες και εγκληματικές.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη χώρα μας από κάθε συμμετοχή στο πόλεμο. Να μην παραχωρήσει ούτε έδαφος ούτε εναέριο χώρο, ούτε θαλάσσιο χώρο για την διευκόλυνση των φονιάδων του λαού της Λιβύης. Να κλείσουν οι βάσεις, να κλείσει το αεροδρόμιο του Αράξου για ΝΑΤΟικές πτήσεις και αεροπλάνα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας καλεί το λαό και την νεολαία της Πάτρας να αγωνιστεί κατά του πολέμου και των επεμβάσεων των ιμπεριαλιστών. Οι λαοί έχουν δικαίωμα να επιλέξουν το μέλλον τους.

Πάτρα 23 / 03 / 2011

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.